Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrono_napalony

Czy masturbacja uzależnia?

Polecane posty

Gość Ostrono_napalony

Cześć. Mam takie pytanie. Jestem chłopakiem i masturbuje się codziennie przynajmniej 2 razy. Mam 16 lat. Czy od tego się uzależniłem?

wydaje mi sie ze to normalne w twoim wieku, dojrzewasz... jezeli to bedzie sie przedluzac i przez to nie bedziesz mogl myslec o niczym innym to mozesz dopiero sie martwic

Gość analek9
a mi sie wydaje ze to raczej nienormalne.. normalne by bylo gdybys w tym wieku masturbaowal sie przynajmnie 4 razy dziennie... hi hi.. zartuje... ... ale powaznie to nie sluchaj co mowi zdumiona ja... masturbacja jest bardzo naturalna, nie jest ani dewiacja, ani zboczeniem i nie jest obecna tylko wsrod nastolatkow.. jezeli ci to nie przejdzie z wiekiem, to wcale sie nie musisz martwic.. martwic sie zacznij jak nie bedziesz juz tego mogl robic...

Gość anna555
hej zgadzam sie z w zupelnosci, oczywiscie z czasem znajdziesz sobie dziewczyne i odkryjesz,ze sa rzeczy przyjemniejsze niz masturbacja i wtedy z pewnoscia bedziesz to robil mniej, ale to calkiem normalne.

Gość hgbfe
masturbacja jest przyjemniejsza niz seks

Gość Ostrono_napalony
ostatnio zauwazylem ze od tej masturbacji zaczal mi sie czyrak na czlonku tworzyc!!!!:-( jestem zalamany a na domiar zlego miedzy palcami wyrastaja mi takie dlugie ciemne wloski i zaczely sie skrecac co na to poradzic??? konika bede walil dalej niezaleznie od toku zdarzen i okolicznosci