Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jaedna...1987

dzikie mieso czy jakos tak...pomózcie

Polecane posty

Od kiedy pamietam pod moja pachą jest taka narośl jakby dzikie ciałko,które podczas golenia często mi przeszkadza.Dzisiaj mianowicie trochę go zahaczylam zylketka i trochę krwawiło.Teraz troche szczypie.Jest to taka kulka ok 4mm,która trzyma sie na malej,cienkiej skórce...wystraszylam sie troche,bo nie wiem czy jest to groxne...moja mam mówi,że raczej nie chociaz cholera wie...proszę o odp.pozdrawiam

uppppp

Gość chyba tu wszystkie tak robia
dlaczego tego po prstu nie usuniesz? mamy XXI wiek, po co chodzić z czymś takim. idź do dermatologa. Teraz bez problemu usuwa się takie rzeczy :)

no własnie za misiąc dopiero mam wizyte u dermatologa,a jak mi wczesniej odpadnia to czy to groźne będzie?

Gość chyba tu wszystkie tak robia
wiesz trudno powiedzieć. mysle ze skoro masz to od zawsze, to nie jest to nic groznego. moja mama nieraz zawiazywała sobie takie cos nitka i samo odpadało. to niemadre, ale cóz... nic sie nie martw.

Gość meren
to nie ejst dzikie miesko. dzikie mieso się robi jak masz otwarta ranę i nagle zaczyna zbyt przytastac miesień i nie chce pokryc sie skóra. jest dosc bolesne. to co amsz pod pachą to raczej to samo co ja, czyli mała kurzajka!!! wiesz co jest dobre? albo chirurg... albo ... LAPIS. to samo co na dzikie mięso. to jest takie malutkie cudo, które kupisz w aptece za 60 groszy, zwilrzasz wodą i jedziesz tym "patyczkiem/sztyftem" po kurzajce przez dłuzszy czas dopuki jej całkowicie nie wypali. dopuki nie zniknie nabiera koloru czarnego. nic nie boli. Naturalny odpowiednik tego jest to sok/ mleczko mniszka lekarskiego, popularnie zwanego mleczem. polecam. mam ten przepis na tą przypadłosc od kosmetyczki. u mnie i kuzynek sie sparwdziła

Gość taka jaedna...1987
kurcze..juz sama nie wiem...mój kuzyn mial kurzajke kiedys i raczej to trochę inaczej wygladało.Moja mam tez mówi,żebym to sobie nitka związała to samo odleci ale ja mam lekkiego cykora.no nic...pewnie pozostaje mi dermatolog.Póki co od skaleczenia nic sie nie dzieje...ani nie puchnie,ani nie zmienia koloru...po prostu nic...Tylko wkurza,ze wisi to jakby na nitce skory i to juz kupe lat i od czasu do czasu się tam zarżne...Dzieki za porady.

Gość gość
Ja słyszałam że to od golenia ciała. Wystarczy 3-4razy dziennie smarować zmianę octem. Wyschnie bezboleśnie i zniknie. Pozdrawiam