Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wellllaa123333

pomocy!!!! co robic!!!!

Polecane posty

Gość wellllaa123333
najpierw sama chce jakos dojsc do siebie..

Gość dovena
a facet widzial cie od czasu gdy dowiedzialas sie o ciazy? , on moze pozna ze jest cos nie tak z toba , wyczuje , i co mu powiesz wtedy.?.. tatus dziecka powinien sie o tym pierwszy dowiedziec

Gość kapitalnasprawa
I tak własnie się kończy seks przedmałżeński.Gdybyś była mężatką wszystko byłoby NORMALNIE.A tak macie głupie myśli i zero radości i szczęścia.A najbardziej mi szkoda tego maleństwa.........Seks jeszcze raz powtarzam jest dla MALZONKOW a nie dla rozpusty.

Gość dovena
współzycie po ślubie dopiero , juz dawno przeszlo do historii

Gość dovena
ostatnio moi rodzice mówia do mojego chlopaka zeby kota w worku niekupował , lepiej zeby mnie "sprawdził" zanim dojdzie do ślubu, powiedzieli mu ze sex przed ślubem nam polecaja , mam 18 lat a moj chlopak19, jestesmy juz 10 m-cy (jak narazie..) a jak bedzie dalej to czas pokaze ...:)

dovena to prawie tak jak moja babcia powiedziała. Ale tak naprawdę to każdy ma swój rozum. Ja szanuję czystość przedmałżeńską. Nawet sama starałam się dochowywać, ale nie wyszło. Mimo to i tak staram się unikać seksu do ślubu mimo że już po ptokach. Autorce życzę szczęścia. Czasu nie cofniesz, ale jeśli możesz liczyć na swojego chłopaka to na pewno się ułoży.

Gość wellllaa123333
ja jestem z moim chlopakiem 3 lata, jest pierwszym afacetem z ktorym poszlam do lozka, planowalismy raem przyszlosc, slub, dzieci itp, ale wiecie jak to jest kiedy to los za nas decyduje, nie daje czasu do namyslu itp, to mnie strasznie przeraza

Gość dovena
wella , wiem ze to szok! ale niemartw sie bedzie dobrze powiedz mi jaki jestes znak zodiaku , ?? pytam z ciekawosci

Gość wellllaa123333
mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale teraz naprawde tego nie widze jakos... jestem rak

Gość wellllaa123333
tylko co ja mu powiem? ze jak to sie stalo? skoro nic nam nigdy nie peklo? ja sama nie wiem jak to sie stalo :(

Gość dovena
raczki :) znam! rak - moja znajoma agata-tez rak , tez wpadła z facetem swoim a miala kontrakt podpisany , praca za granica , wpadła i tez była w szoku a teraz jak odwiedza mnie z małą patrycją to mówi ze jest najszczesliwsza pod słoncem , ona miala nawet mysli o aborcji ale tego niezrobila (była juz nawet u gina obgadac zabieg co i jak...) a teraz jak se pomysli o tym to płacze .... z tym facetem juz niejest , mala patrycja ma roczek i dokładnie tez z pod znaku raka , ogólnie biorac informacje od mojej mamy musze powiedziec ze raki czesto maja niespodzianki od zycia , są czesto zaskakiwane , przez los czy nawet czesto przez znajomych... , wiem to bo mama jest tarocistką :)

Gość dovena
dodam jeszcze tyle ze ta moja znajoma wpadła i tez mieli gumke a potem ten facet jej powiedzial ze przbił szpilką wczesniej prezerwatywe....ONA (AGATA) BYŁA W CIEZKIM SZOKU ..

Gość dovena
PRZEBIŁ GUMKE BO CHCIAL JA PRZY SOBIE ZATRZYMAC , CHCIAL ZEBY NIEJECHALA DO PRACY...

powiedz mu, że nie wiesz jak to się stało. powiedz mu wszytko co myślisz i co czujesz... Ja tak zawsze robię i zawsze mi lżej

Gość dovena
JA LECE WZIĄC KĄPIEL BO JUZ WODA W WANNIE NA MNIE CZEKA , NIEMARTW SIE WELLA bedzie dobrze zycze zdrowia i powodzenia w zyciu buziak:)

Gość Justiiii
powiedz po prostu, ze bylas u lekarza i jestes w ciazy! i musicie sobie jakos z tym poradzic. poplacz sie, smiej - zrób jak czujesz! jesli na prawde cie kocha to bedzie SUPER!!!

Gość wellllaa123333
teraz to juz mam takie mysli, ze nie wiem, nawet przemknelo mi przez glowe, zer powie ze pewnie go zdradzilam albo cos :( chociaz to chyba niemozliwe, bo mnie kocha, ale ja sama tak chyba bym pomyslala, bo naprawde nie mam pojecia jak to sie moglo stac :(

Gość wellllaa123333
no aj wiem, tylko zawsze wydawalomi sie, ze jak sie dobrze stosuje nic nie peka itp to jest 100% no bo co? te kilka procent to na to co przejdzie przez gume? :)

Gość Justiiii
Jak używaliście tylko gumek to nie ma co cie podejrzewac o zdrade, bo gumki nie daja NIGDY 100% pewnosci!!!!!!!!!!!

Gość wellllaa123333
sama juz nie wiem, ale jak mnie oskarzy o zdrade to nie chce miec juz nim nic wspolnego

Gość camelcia
Mam znajomych którym też nic nie pękło ani się nie zsunęło, też byli w szoku gdy okazało się, że dziewczyna jest w 3 miesiącu ciąży a teraz ich synuś za 4 dni skończy 3 miesiące i są najszczęśliwszymi rodzicami :) Wszystko będzie dobrze :) Widocznie było wam pisane mieć teraz dziecko :) Ja wierzę, że jeśli ktoś ma zajść w ciąże to zajdzie mimo zabezpieczeń.

Gość tralllalalaaa
a napewno z nikim innym nic nie robilas? bo jak sie dobrze uzywa gumek to daja 100% a jak sie zsunie czy peknbie to odrazu widac,. wiec cos mi sie nie chce wierzyc

Jejku kto wam daje takie informacje że jak sie gumek dobrze używa to dają 100 %. Na forum jakimś wyczytaliście czy co? Przecież żaden producent, gumek czy jakichkolwiek środków antykoncepcyjnych nie da 100% gwarancji, bo by ludzie przestali kupować. Poza tym jaka jest pewność że prezerwatywa została dobrze użyta. Ja takiej pewności nigdy nie miałam mimo że na pozór wszystko zdawało się być ok.

Gość tralllalalaaa
jak jest zle zalozona to widac, bo sie zsuwa albo wszystko wyplywa jak jes zalozona to nic nie bedzie, to tak jakby na nas snieg przez szybe padal