Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolinka8225

jak czesto smarujecie cialo balsamem brazujacym?

Polecane posty

Gość wiolinka8225

codziennie czy rzadziej? ile czekacie az sie wchlonie?

Gość njfhnjggbn
to zalezy jaka jest pora roku ale zazwyczaj smaruje sie nim dopiero jak sie robi ciepło Wtedy staram sie codziennie bo są najlepsze efekty A na wchłoniecie trzeba czekac bo pobrudzisz ubrania albo go poprostu zetrzesz!:)

Gość wiolinka8225
oj codziennie? i co po posmarowaniu sie trzeba stac i czekac az sie wchlonie? przeciez jak posmaruje pupe to nawet nie moge usiasc. ile przecietnie czekacie, pol godziny czy dluzej?

Gość wiolinka8225
Pytam bo kupiłam ostatnio balsam firmy "Smrodex" , który powoduje u mnie dziwne problemy trawienne i sprawia , że pocę się jak ryża mysz , czy ktoś wypróbował już ten balsam?

Gość wiolinka8225
bez komentarza

Gość Justiiii
Dobry jest balsam brązujący Soraya:)

Ja smaruję kilka dni z rzędu. A później co 2 dni, żeby podtrzymać efekt. :) No i nie zapominam o pillingu. :)

Gość wiolinka8225
Ale przed chwilą przybiegł mój kot , zeżarł dużo żółtego sera , wzdęło go i sraka wylądowała na mojej nodze . Na początku byłam zła , ale jestem zwolennniczką naturalnych kosmetyków i wysmarowałam się ową miksturą . Mówię wam co za efekt! Wyglądam jak rasowe bambo!

Gość gwiazdeczka 555
ja od lat uzywam pianke brazujaca Lirene,jest super, smaruje sie nia co 2-gi dzien, ladnie pachnie, nie zostawia smug, od razu sie wchlania i efekt jest brazowy i naturalny. Kosztuje 21 zł.