Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llll

pobicie

Polecane posty

Gość llll

dzis pobił mnie mąż. Pierwszy raz

Gość hsdfa
co to znaczy pierwszy raz? znaczy że będzie kolejny?

Gość i co zamierzasz

Gość llll
nie moge, mamy dziecko

Gość tym bardziej musisz

Gość ja bym napisała tak
Idz na pogotowie potem na policje.

Gość llll
nie moge isc, dziecko male, nie zostawie pod jego opieka.

Jak to nie mogę poproś kogoś żeby jutro został z dzieckiem -siostrę mamę ,przyjaciółke i zasuwaj do lekarza na obdukcję mąż nawet nie musi wiedzieć że ją sobie zrobiłaś w razie czego będziesz miała dowód w sądzie

Gość nie wytrzymam zaraz
llllll no i co z tego ze macie dziecko?? zglos na policje i zrob obdukcje! ja jestem dzieckiem z takiego wlasnie zwiazku, gdzie ojciec dręczyl psychicznie i czasem bil mame... co z tego mam? zaburzone poczucie wlasnej wartosci, boje sie z kims zwiazac, mnostwo kompeksow i problemow. Zglos to wlasnie dla dobra dziecka! a jak sie facet nie opamieta to go zostaw- dla siebie i dla dziecka!

Gość ja bym napisała tak
Jesli dzis tego nie zrobisz to tak to zostawisz.Chcesz sie bac?

Kiedyś też tak zrobiłam, opis obdukcji schowałam głeboko, mąż przyrzekł że to był ostatni raz -niestety nie był a obdukcja okazała sie baaardzo przydatna.

Gość llll
Z natury jestem choleryczką. Na pewno tego tak nie zostawie, ale wstydze sie isc z tym dalej

Gość llll
jak się robi obdukcję?

Lekarz ogląda i dokumentuje każdy twój siniak,wszystko masz na papierze ,w razie sprawy rozwodowej ten sam lekarz zeznaje w sądzie jako biegły, jeśli zechcesz zgłosić pobicie na policji obdukcja również jest potrzebna ,dobrze ci radzę zrób to.Ten mechanizm tak działa że na jednym pobiciu się nie konczy jeśli mąz podniósł rękę na ciebie zrobi to znowu.Oni żałują w danym momencie tego co zrobili ale ten żal przechodzi im do następnego razu.

Napisz jak to się stało czy był pod wpływem alkoholu? Rzucać się z łapami na faceta raczej nie radzę ,zawsze są silniejsi od nas a wściekłosc potęguje ich siłe,ja na byłego też sie rzuciłam ,skopałam mu krocze aż padł na ziemie ale jak wstał już nie było mi tak fajnie -wstrząs mózgu.

Gość llll
Krwawa Mańka, znaczy, ze duzo przezyłas? Co się dzieje z tym siwatem. Nie wiem co mam robić. Tal mi wstyd...

Gość llll
mmmoze to moja wina. wrócil z pracy zmęczony ,dzis bardzo gorąco było, moze był poddenerwowany, a ja się wydarłam, że znów sie kładzie ni nie pomaga mi w domu i z dzieckiem, krzyczałam na niego i sie zzzdenerwował. Uderzył mnie raz w twarz, powiedziałam, ze mu nie podaruję, nazwałam go swinia. Pobił mnie

To nie tobie powinno być wstyd tylko temu draniowi ,walcz o swoją godność i spokój dla twojego dziecka ,pamiętaj tu nie ma się czego wstydzić tak się utarło w naszym społeczeństwie że o przemocy w domu głośno się nie mówi ale właśnie trzeba!To jest zaklęty krąg w czterech ścianach cierpią całe rodziny a ci dranie pozostają bezkarni.

Nie obwiniaj się nie ma w tym twojej winy,tez masz prawo czuć sie zmęczona przy małym dziecku jest mnóstwo roboty ,nic go nie usprawiedliwia ,nic nie usprawiedliwia przemocy uwierz mi to żle rokuje na przyszłość .Mój ex to głównie po alkoholu dostawał szału ,na trzeżwo też mu sie zdarzało -rozwiodłam sie z nim bo do dziś dnia nie wiem czy bym żyła.

Gość llll
wiem co trzeba, ale nie mmoge sie przełamac

Gość llll
wstyd i duma sa silniejsze ode mnie

wczoraj pisalam to na podobnym topiku:facet nie prawa prawa podniesc reki na kobiete,zrobi to raz bedzie robil zawsze,uwierz mi nigdy bym nie trzymala w domu takiego skur......i nie wstydz sie tego,to nie ty masz sie wstydzic ale jak juz to on,że tacy"damscy bokserzy" w ogole chodza po swiecie

Gość llll
powiedz co ppowinnam zrobbbic po kolei, prosze

Gość llll
Aga, ale to ja byłam tą głupią, co sie z nim zwiazała

Gość asdfds
chodzi o to ze ona sadzi ze raz to za malo

Gość kmjnjk
kogo bije mąz?