Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

fotelik do wanny!!!!!!! przydatny??????????????????

Polecane posty

Gość nie jest to tani zakup
a corcia pewno juz siedzi samodzielnie wiec nie wiem czy jest sens, dla mniejszego szkraba tak ale dla takiej pannicy ;)

mysle ze powiniem Ci się przydać ja moja córke 9 m-cy kapię wciaz na foteliku tzw.foczce, najpierw była w jej wanience, a teraz w normalnej wannie. zawsze to bezpieczniej, tym bardziej, że w wannie jest slisko (ja wlewam oliwke do wody), a jak mala chce pochbrodzic w wodzie to wyjmuje fotelik i kładę ja na brzuch

Gość też uważam że zbędne
a ja w tym cudeńku dziecku umyć dupkę? ;)

Może i przydatne wedle Mam które używały tegoż cuda. Jak dla mnie niepotrzebne. Ja moje Maluszki od początku - tzn. od 2,5 i 3 miesiące życia ( pierwszy wiek to Synek, drugi Córcia - Dzieci do tego czasu przebywały w szpitalu, a że urodziły się jako wcześniaczki bardzo wczesne, więc na ten wiek były wiotkie jak noworodki - Synek był 0.5 miesiąca do tyłu - czyli do planowanego porpdu, Córcia dokładnie w terminie porodu- to tzw. wiek korygowany) kąpane były w naszej wannie - tej dorosłej. Do wanny właził mój Mąż a ja podawałam Mu najpierw jedno z Bliźniąt, następnie wyjmowałam to pierwsze i podawałam drugie. Dziś już kąpiemy Maluszki razem (17 m-cy) w jednej wannie, bez Taty). U mnie sprawdziła się ta metoda w 100%.

dla mnie też bez sensu taki fotelik więcej będzie Cię wkurzał niż pomagał chyba 8,5 m-ca, to spokojnie można kąpać w dużej wannie

Tym bardziej,że taki maluch lubi juz pofikać nóżkami i chlapać łapkami,a myśle,że to urządzenie bedzie go troche ograniczało

no wlasnie bardzo lubi fikac w wodzie :-) i zawsze wszystko jest mokre wokol wanny (tej malej oczywiscie ) :-) :-) czyli lepiej bez fotelika... to jak ja kapac w tej duzej wannie?? w tej foczce czy moze poprzyklejac te naklejki antyposlizgowe do wanny i posadzic??

Gość babay
szkoda kasy na taki fotelik dziecko tak szybko rosnie a w wannie i tak spedza niewiele czasu.

Gość marysienka1
tak sobie czytam i czytam i moje zdanie jest takie, wcale nie szkoda kasy, ja miałm takie cos dla starszej córki, jak tylko ładnie siedziała to była w nim kapana, ja miałm wolne rece a ona mogła ise troche pobawić w woddzie nie bałam sie ze sie przechyli, poslizgnie itp, poprostu sobie siedziała i sie bawiła - super zabawa. powiem jeszcze ze ten sam fotelik uzywałły moja kolezanka i jeszcze kuzynka dla swoich dzieci i tez były zadowolone, w tej chwili go odswierzyłam bo za jakies pół roku moje drugie dziecko bedzie sie w nim kapać. pozdrawiam

Hej ja od 2 miesięcy kąpie małego w wannie w tej chwili ma 7 miesięcy, jeszcze nie siedzi więc kładę go na gąbkę do kąpania dzieci, mam również matę antypoślizgową i czasami jest też na nie sadzany. Te maty są do kupienia np. w sklepach z armaturą łazienkową - ma speclane przyssawki do wanny i dziecko nie ślizga się na niej i razem z nią. I jest o wiele tańsza bo ok 20 zł. Pozdrawiam