Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna ...

Normalny topik

Polecane posty

Gość normalna ...

Czytam niektore topiki i gęsiej skórki dostaje :o same wyzywanie sie, zero powagi... Jeden zwyczajny topik się tu przyda:)

Gość milcia84
wpisuje sie🌼

Gość normalna ...
Wchodzę na KAFETERIĘ od niedawna , bo wcześniej całym moim życiem był kanał "Zone Romantica" . Z wypiekami na twarzy śledziłam losy "Ojca Coraje" i "Marzenia nic nie kosztują" . Postanowiłam iść z postępem i przerzucić się na internet , ale okazało się , że "Ojciec Coraje" miał ciekawsze problemy od polskiego zaścianka :-( .

Gość ywana
Nooo!Ale przed chwila taki tygrysek zalozyl topik i tez mial byc normalny ale...byl tylko chwile.Szkoda,od niedawna tu jestem ,nigdzie nie mozna pogadac..normalnie!

Gość normalna...
To nie ja to pisalam:( to jakis podszywacz:( a na jakie tematy? hmm nie wiem... moga byc erotyczne ale bez jakis glupich durnot:o

nie wiem... np . gdzie byl wasz pierwszy raz i jak go pamietacie? czy był wymarzony?:) Ja przyznam szczerze wyobrazalam sobie jakis super romantyczny ale tak nie bylo;) oczywiscie marzylam o pieknie ozdobionym pokoju platkami roz, piekna ssatynowa posciel, jakas cicha romantyczna muzyka a skonczylo sie w stodole na sianku :D Ale tez bylo ok. ;)

Gość moj byl taki
wyjechalismy nad morze. czekal tam na nas domek z widokiem na morze. byla super kolacja, potem szampan, nastrojowa muzyka... nad ranem wschod sloca. zawsze bede super to wspominac mimo ze juz nie jestem z tym facetem;)

Gość KOLORRRROWA
a moj pierwszy raz byl okropny on byl duzo starszy (8 lat) doswiadczony i moje dziewictwo bylo dla niego niezlym kąskiem ,ja po wszystkim bylam rozgoryczona że to już po , zero odczuc ,ale bylam glupią n,naiwną gęsią , bzykalam sie z nim potem parę razy sama nie wiem dlaczego może dlatego ze byl moim chlopakiem i koleżanki to robily , smak cudownego seksu poznalam przy moim drugim w życiu facecie - moim mężu . dziewczyny ku przestrodze NIE SPIESZCIE SIĘ

Gość Justiiii
Pierwszy raz pamieta sie do końca życia - przynajmniej dziewczyny pamietaja!!!:)))

dziewictwo jako takie to ja sobie sama zabralam ;-) o ile dobrze pamietam jakims takim grubym olowkiem... strasznie bylam ciekawa jak gleboko wejdzie hihihi a chcialo mi sie wtedy ojej.... a moj pierwszy raz byl jak mialam 17 lat nad pod namiotem morzem w PL z moim owczesnym \"boyfriendem\"

Właśnie trochę się boję, co się mogło stać. Może to przez te kozy, co je w dzień obrządzał. Może na chorobę wściekłych krów były chore? Ale pocieszam się tym, że obiecał mnie jutro pocałowaćw co tylko będę chciała.