Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajnakobieta

pogadam normalnie

Polecane posty

Gość zwyczajnakobieta
o tak chyba masz racje...a w tych trudniejszych marzenia daja nadzieje..tylko trzeba miec duzo odwagi by tak po prostu marzyc:)

Gość zwyczajnakobieta
milosc , przyjazn nie sa Ci obce?

Odwagi ? Chyba nie. A nawet wcale, bo marzenia są w pewien sposób niezależne od nas, mają własne życie, nie poddają się ani zakazom, ani nakazom. Po prostu sa. A jakie ? O, to zależy bardziej od naszej wyobraźni, od tego, czego potrzebujemy, nawet podświadomie. Odwaga jest potrzebna do ich spełniania, czasem nawet na bok trzeba odstawić tzw. zdrowy rozsądek, nie słuchać wewnetrznego głosu - a może nie..., a na co mi to... Marzenia rzadko kiedy się same spełniają, one czekają na Ciebie...na to, co z nimi zrobisz... :)

Gość zwyczajnakobieta
uwierzysz mi , ze nie potrafie marzyć...?

Nie, są mi niezwykle bliskie i niezwykle ważne. Zarówno jako tęsknota, taka niesprecyzowana, za przeżyciem duchowym, jak i kierowana w stronę konkretnej osoby :)

Gość zwyczajnakobieta
moze jestem wiec zbytnia realistka...nie wiem...chcialabym miec odskocznie i ucieczke w ten inny lepszy swiat...marzen...

Gość zwyczajnakobieta
nie udalo mi sie nigdy zawalczyc o to czego tak z calego serca pragnelam...dlatego zyje w przekonaniu ze marzyc nie warto..ze strach...by nie zapeszac..glupie to...ale jakos tzrezba te umiejetnosc posiasc:)