Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm hmmm hmmm hmmm hmm

Była zona mojego faceta....

Polecane posty

ma 31 lat i wygląda na 40tke! A mój facet ma 32 i wygląda na 25!! Jejku.....wczoraj mialam tą przyjemnosc ją zobaczyc... gdy pojechalam z Moim męzczyzną po Jego synka... Ludzie ona wygląda jak matka a nie była zona! .... Co tak ją postarzało??? Szok! Ja wyglądam juz totalnie jak jej córka heh... Sorrki musialam się wygadać.....

Gość moze moze moze
wychowanie dziecka, użeranie się z mężem ją doprawiło? ;)

Gość nnnaaa
widziesz do jakiego wygladu doprowdzilo kobiete malzenstwo z tym facetem....za kilka lat tez takbedziesz wygladac.....hahaha

Gość to przez niego i ty ...
tez tak bedziesz wygladac :D

Ona nawet nie zajmuje sie wlasnym dzieckiem!!!! Gdy przyjezdzamy po Niego ,to zawsze jest brudny....głodny itd....;/ To mój facet 5 lat temu złożył pozew o rozwód. Wiec nie chodzi tutaj o jakies użeranie sie itd.....nie nie. Po prostu kurcze ten jej wygląd....

Wiem ze zmienia facetów jak rękawiczki ;/ porażka

Gość asdfghasdf
nie ocenia się ludzi po wyglądzie ani po opowieściach osób które mają w interesie oczerniać daną osobę nie znasz jej nie wiesz co ona czuje i nie możesz jej krytykować lepiej zajmij się swoim życiem

Gość też była żona
Ale z ciebie gówno! Lepiej popatrz w lustro! I myślę, że po prostu się boisz, że on cię zostawi i do niej wróci skoro tak źle o niej piszesz. Przerabiam to samo z qrewką byłego męża, która do pięt mi nie dorasta i też takie brednie opowiada z zazdrości. Wszystkie szmaty mają zero klasy.

Gość messssssalina
patrząc na nią patrzysz na siebie za parę lat

Gość do wyzej
moja przedmowczyni ma racje....a ty autorko nie masz klasy...jechac po dziecko...pojechalas bo musialas nie???

jestem szmatą itd bo pisze co widze? Po prostu ciekawi mnie dlaczego tak wygląda mając te 31 lat!! Nie pisze ze jest brzydka itd! Jest piękną kobietą! Nie o to mi chodzi aby ją oczerniać itd Jezku Drogi... Po dziecko pojechałam bo ,sam synek mojego faceta chciał, ma 11 lat ,takze jest duzy i o co mnie poprosi to zrobie! Nic i nikt na zlosc tutaj nie robi ...

Gość mnduydslo
przeczytaj wszystko co było napisane jeszcze raz i wyciągnij wnioski Kobieto życie dało jej popalić a ty się dziwisz że wygląda jak wygląda co do facetów których zmienia to jej sprawa - może robi na złość swojemu byłemu, a może po prostu szuka szczęścia

Gość też była żona
Dziecko cię prosiło, żebyś przyjechała? A może mówi do ciebie "mamo"? Czy ty czasami nie jesteś ze Żnina? Tam mieszkają takie pojebuski.