Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i dywaguję sobie.......

ja rozpoznać, że ktoś zwraca na mnie uwagę........

Polecane posty

Sprawa jest taka : spotkałam kilka razy chłopaka - przystojny , że dech zapiera ( no, przynajmniej mi :P) . Za każdym razem mijając mnie patrzył się natrętnie, z czyms w rodzaju uśmiechu na twarzy i nie spuszczał wzroku po chwili tylko się gapił. Kolejny raz spotykam go w sklepie - a właściwie przy wejściu do sklepu - od razu urywa rozmowę z kobieta w punkcie lotto i depa do tego sklepu co ja. I znów ten wzrok....... (obrączki na jego palcu moje oczy w kolejce do kasy nie zanotowały:P) Mija jakiś tydzień - wracam wieczorem do domu i czkeam na busa na peronie I- a ten z peronu III widzę ze ogląda na talicę odjazdów - po chwili patrzy do przodu a tam ja :P chwilę postał niby patrząc na tablicę niby nie:P więc myślę - jak się z tak daleka uśmiechnę to nie będzie miał pewności czy do niego- więc się uśmiecham:P po czym on ruszył na peron bliżej , gdzie wywalono szybę - chyla przez tę szybę i patrzy - rozgląda się na wsie strony . Niestety to rozglądanie się oglądałam już z okna mojego busa, który właśnie nadjechał. Rozgląda się , wychyla i widać niepocieszony depcze spowotem na swój peron. Za kolejny tydzień mniej więcej - droga na busa, ide z kolezanką z pracy , wychodzimy ze sklepu z ciuchami - i centralnie naprzeciw idzie..... I znów się gapi!!!I znów ten niby uśmiech i nieodrywanie wzroku. Ja bezczelnie też nie odrywam :P I na razie więcej go nie widziałam, nie wiem, jak się nazywa, wiem mniej więcej, że mieszka w jednej z dzielnic miasta w którym pracuję . Hehe, i pytanie zasadnicze : czy koleś rzeczywiście mógł zwrócić na mnie uwagę, czy to tylko moja chora wyobraźnia :P ????????? I pytanie drugie zasadnicze : jak go kolejny raz spotkam, i będzie się nadal tak moim zdaniem gapił, to co ? mam się uśmiechnąć, też bezczelnie nie odrywać wzroku , czy jak ? Na niesmiałego on raczej nei wygląda. A ja wolę nie angażować się zbytnio , bo jak znam swoje szczęście znów figa z tego będzie. Ale chłopak taki przystojny............. ehhhhhhhhhhhh

jezuśku no wez sie usmiechnij, powiedz cześć i idz dalej ale usmiechnij zyczliwie, radosnie

no to cześć, to chyba trochę za bardzo odważnie........... A co jak mi się by tylko zdawało - będzie większa siara :P A ja już jestem stara i mi nie wypada :P

Jacek 1982 dziękuję za wprost prze ambitny komplement ;P

No masz rację - tylko myślę, że to trzeba wyczuć , że jest dobry moment jeśli na te uśmiechy zareaguje pozytywnie.

ojej ale czy czesc to cos zlego? jak jest fajny to odpowie z usmiechem i tyle bedzie wiedzial,ze ma otworzona furtke do znajomosci z Toba najwyzej nic nie wyjdzie co sie boisz powiedziec glupie małe czesc ;]

w sumie, nic nie tracę, bo nic nie mam do stracenia - on mnie z nazwiska i imienia nie zna, mieszka w innym mieście, więc najwyżej będę z pracy inną drogą wracać na busa :P A może rzeczywiście coś zadziała :P hehe - ja jakoś nigdy specjalnie odwagi do mężczyzn nei miałam, ale jakoś ten nie wzbudza we mnie żadnych rumieńców itp :P Kurcze, no w sumie dobry pomysł :P prosty a może skuteczny :P Może jakąś ciekawą znajomość to zapoczątkuje :)

Gość zrób coś zebyś nie żałowała
tak jak ja teraz żałuję :(

wiesz, ja już raz żałowałam w życiu - najpierw nie wykorzystałam szansy - a wystarczyło jedno słowo którego nie wypowiedziałam- dziś ten, o którym myślę ma żonę i dziecko. I co mi po tym, że widząc mnie smutnieje na twarzy , co mi po tym, że zostałam w jego pamięci. Dlatego teraz nie chcę marnować żadnego dnia i możliwości :) Ten chłopak to pierwszy od 7 lat, po tamtym, który wzbudził moje zainereowanie i nie chcę znów czegoś spindolić.

no mnie niestety doświadczenie nie nauczyło zbyt wiele, sytuacja się powtórzyła, już 2 raz drogi się rozeszły i lipa. brak mi tej cholernej odwagi! a to bo nie wypada, a bo mi się wydaje, a bo nie wiem, jak się zabrać do tego... Ty masz dobrą sytuację, facet jawnie się interesuje Tobą, więc... najwyżej będziesz wracała inną drogą :P ;) życzę Ci dobrze.

swoją drogą, to straszne, że przez niedopowiedzenia, strach, niepewność można coś przegapić :(

Gość Gicior
Idź do wróżki, albo znajdź gdzieś cygankę! Tylko one potrafią Ci pomóc!

wiesz, ja naprawdę bardzo niewiele brakowało do tego, bym była z tamtym kimś , tylko tez myślałam, że nie wypada itp. jak dziś na to patrzę, to myślę , że g... prawda, i dziś już wiem, co miałam wtedy zrobić - tyle , że dziś już jest po ptakach :P niestety - usmiecham się, choć troche jeszce to boli - no ale każdy ma już swoje życie , a on ma rodzinę i jest odpowiedzialny za swego synka - a ja muszę też zacząć żyć po swojemu :) W międzyczasie przeszłam kilkulatni niespecjalnie udany związek, w któy wpakowałam się z rozpaczy po tamtym chłopaku - młoda i głupia byłam, dlatego nie mogło się skończyć szczęśliwie :) Hehe a o wróżkach juz wiele słyszałam, moje dwie ciotki były u jednej ( podobno już nie żyje ) i choć było to około 6 lat temu, opowiedziały mi wszystko, co słyszały od niej . One już zapomninają - ale moja pamięć rejestruje każdą rzecz, i radykalnie dużo sie spełnia :) Począwszy od choroby jednego z wujów, wyjazdu cioci do Kanady, poprzez męża kuzynki, małżeństwa mojego "starego " kuzyna, zawartego w bardzo późnym wieku (przed 40), wyjazdów drugiej ciotki, zmany ich statusu materialnego .......... No móiła ona też o złych rzeczach ....... Naprawdę widze odzwierciedlenie tego, co opowiadały mi przed laty .............................. I poszłabym, gdyby ne obawa przed usłyszeniem jakichś złych wiadomości ( np. o chorobach w rodzinie itp. )

a co to astrologia sie szerzy ????? :P Tamten teraz żonaty układ miał idealny ze mną wprost :P jakby nie było. Ten z którym byłam kilka lat miał plutona an asc w skorpionie i za kant ch.... horoskop był dziadowski, a ten, o którym myślę............. nie iwem, kiedy sie urodził i nie widze horoskopa :P