Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darion

moj blog...

Polecane posty

Gość przystojny gajo
A mnie sie twoj blog spodobal. Jest taki gejowski. umowilbys sie ze mna?

autorze na twoim miejscu dalbym sobie spokoj, a z tym tygryskiem w wannie to pewnie gruba big mama ktora drze sie z oddali , a jesli sluga nie przyjdzie przyciska sluge swym tlustym cielskiem do siany , biedny sluga...... tygrysek w wannie...haha dobre, biedny...no tak pozostala tylko fantazja

Gość griszka
Ciężko się czyta,nadużywasz interpunkcji (wielokropek w szczególności).

Gość przystojny gajo
chcialbys koteczku!!!!! Zauwaz ile osob napisalo ze przypominasz geja a nie meskiego ogiera. byc moze tak tez odbieraja cie dziewczyny i to jest przyczyna twej samotnosci. moze czas zmienic orientacje?

ci co go gejem nazwali to typowe meskie swinie,ktorzy w 100% tez sa samotni jestem pewna ze znajdzie szybciej dziewczyne autor tego topiku niz wy pogieci zazdrosnicy

Ide teraz posmigac na rowerku i czekam na komentarze na moim blogu. Pozdrawiam. D.

Gość przystojny gajo
" smigac na rowerku"---tak mowi tylko gej.

Gość moja koleżanka ma bloga
i dziennie odwiedzaja go góra 3 osoby :) u innych podobnie, jak nie mas zpomysłu to po co się za to bierzesz 💤

Gość tego sie w ogole
Czytać nie da :O doszłem alkochol Ty sobie może słownik poczytaj :O 26 lat masz facet a płaczesz wielce bo ''nikt nie wchodzi na Twojego blogaska i Ci komciów nie zostawia'' :O Dajże spokój :O:O:O

Hej! Znow jestem! Taki jestem i tak mowie, ale to nie znaczy ze jestem gejem, mam nadzieje ze pisze to po raz ostatni! A bledy robie, bo jestem dyslektykiem a moim czytaczom to nie przeszkadza bo liczy sie tresc, prawda? I co z tego ze mam 26 lat? Smutno mi, ze bloga malo kto odwiedza i nikt nie komentuje, tyle :( Ale widze, ze jak ktos ma pewny wiek to nie ma cos sie przyznawac ze jest smutny bo mu nie wypada :(