Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zonaaa

maz po slubie daje mi do zrozumienia ze on w domu nic nie bedzie robic

Polecane posty

Sameście sobie kobietki ten los zgotowały, kto synusiom do emeryurki studzi herbatki, ceruje gatki i martwi się czy żonka ugotowała smaczny obiadek? :-)

Gość rumburakk
prowokatorze - ja jeszcze niczego nie slubowalam:) wiec poki mam czas "wychowuje" swojego partnera, zeby sie nie przejechac jak autorka. a jak moj partner zrobi sie taki sam jak maz autorki, to coz, wiecznego wspolnego mieszkania nie bede slubowac...

Na szczęście nie wszystkie kobietki traktują swoje dzieci przez całe życie jak przedszkolaki. Trzeba chylić czoła przed tymi, które potrafią dostrzec i zrozumieć że tak naprawdę wychowują syna dla innej kobiety:). Rumburakk popieram;) a autorka cóż musi głośno tupnąć nogą...

Gość rumburakk
niestey, cos mi sie wydaje, ze u autorki w gre wchodzi finansowa zaleznosc i w zwiazku z tym ogromna asymetria w zwiazku. jednym slowem, facet mysli, ze jak zarabia duzo kasy, to reszta ma mu uslugiwac i calowac pana po rekach:(

No jeżeli on zarabia 10 tys. to on dyktuje warunki, ona ma OBOWIĄZEK wykonywać domowe czynności, dla mnie jest nie do pomyślenia ze mogłoby być inaczej

Prowokator nie chodzi o wychowanie podopiecznego tylko o stworzenie związku gdzie dwie osoby są na równej pozycji:)szacunek wspólna praca, dawanie, branie itd;) Odwróć sytuację czy wymagającemu mężowi nie znudzi się potulna służąca i nie zapragnie pazurków;)

Gość autorko skoro on zarabia
10 tys. miesięcznie to trochę tej kasy przeznacz na zatrudnienie gosposi! Wilk syty i owca cała!:D

10tys/mc? I jakieś obowiązki domowe? :):):) Wam jest potrzebne kilka dobrych rad, niniejszym służę: Tobie: - zakup wszelkie możliwe sprzęty i środki do sprzątania + co tydzień jakąś tanią Tanię do wysprząTania. Tania odkurzy, wypierze, wyczyści kurze - a jak kury nie macie to nawet wyręczy cię w obowiązkach małżeńskich; - wszelkie urządzenia AGD do kuchni + dochodząca inna Tania (albo ta sama, jak jest uniwersalna). Do gotowania obiadków. - pozostałe obowiązki są na tyle drobne, że możesz się sama pofatygować czasami. Przynajmniej za szybko nie przytyjesz. UWAGA: Bezwzględny zakaz! - nie należy się dać wyręczyć w urodzeniu dziecka! Zrzucenie tego obowiązku na Tanię może spowodować wiele groźnych chorób, jak np. rozwód z gołą d... Jemu: - Wszelkie możliwe tzw. męskie prace domowe powinni wykonywać wzywani fachowcy . Przy czym pan domu musi zadbać, by wzywany hydraulik czy inny kominiarz był na tyle obleśny, zapijaczony i odrażający, żeby ci ma myśl nie przyszło dawać swojego kolanka albo komina do wyczyśczenia. - wszelkie inne prace, jak np. czyszczenie basenu, koszenie trawnika, prace w ogrodzie wykonuje na zlecenie firma wynajmująca studentów na godziny. W godzinę trudno skosić trawnik i jednocześnie wykosić żonę, szczególnie, że student z reguły jest na kacu albo niedożywiony, więc sily za wiele nie ma. - wszystkie prace mechaniczne przy samochodach (szczególnie twoim) wykonuje autoryzowana stacja serwisowa za ciężką kasę. Płaci im sie za gwarancję, że naprawa zostanie wykonana tylko w warsztacie, nigdy w domu klienta/klientki. Nikt nikomu tłoka nie musi koło własnego domu szlifować. UWAGA! Absolutny zakaz wyręczania się ogrodnikiem przy sadzeniu drzewa! Pójście na łatwiznę grozi tym, że żona zrobi to samo z synem! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Macie kasę, więc żyjcie a nie dzielcie się obowiązkami.

Gość rumburakk
fajnie, ze zarabia te 10 tys, ale jest tez mezem i nie powienien o tym zapomniec. jasne, ze jak kobieta siedzi w domu, to moze dupe ruszyc i cos zrobic w domu, a nie pachniec tylko na kanapie. oczywsite jest dla mnie, ze jak wraca pozno do domu to przeciez nie bede go do kuchni zaganiac, zeby mi obiad ugotowal. trzeba do tego zdrowo podejsc, a nie z gory zakladac, ze baba do garow, a facet rozwala sie na kanapie z gazeta i ewentualnie podnosi nogi jak ta podjezdza odkurzaczem

Gość masz to na co sie godzisz
Tylko tyle

Gość jak tyle zarabia to niech
wynajmie gosposię. żona jest od tego, żeby ją kochał, wielbił i po stopach całował.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin