Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Kocham jazdę..i swój samochód, to moja NAJWIEKSZA MIŁOŚĆ

Polecane posty

Wiem, że prawnicy z reguły mają poczucie humoru, nie psuj statystyk: Każde hobby które zastępuje związek jest na dłuższą metę chore. Chyba. ze chcesz zostać singlem do emerytury. Hobby to częściej ucieczka OD partnera jako odskocznia - bo zrzędzi:), a np. znaczki nie marudzą:) Tyle jest przedstawicielek handlowych, które robia setki kilometrów i im sie to podoba. Czasem trzeba wysiąść i poprosić którąś, żeby ozwoliła sobie pomóc przy tankowaniu choćby:)

wujku.. Ja mam 27 lat i mam młodszego chłopaka ma 24 :-) Uwielbiam swój samochód. Wkładam w Niego duzo serca. Jeżdżę na zloty, na wyścigi(chociaż nie startuję ). To jest moje hobby obok fitness i siłowni. Ale to nie jest całe moje zycie

Gość laguna 24
Wow........ jak fajnie A ja nie mogę znieść facetów, którzy nie interesują się samochodami,motoryzacja, którzy nie lubią szybkiej jazdy, wiem, wiem to nienormalne, ale jak mnie ktoś nie przewiezie szybko i dznamicznie, to w ogóle nie mam ochoty się z nim spotykać. Miałam kiedyś kogoś, pasjonata aut i tak mi po nim zostało, tyle pieniędzy ładował w auto, a ja nie miałam nic przeciwko a jak trzeba było to z nim nawet skrzynie biegów wyciągałam - jak by ktoś mnie zobaczył - w życiu by w to nie uwierzył hehe;)) I wlasnie kocham samochody, kocham silniki,adrenaline, sliczne felgi, mmmm... cudownie POZDRAWIAM WAS CHLOPAKI

kurcze no gdzie szukac takich kobiet jak Wy..bo po Polsce jezdze i juz trace nadzieje.. a byla jakie mi awantury robiła o auto, że za duzo kasy w niego laduje, że to tlyko nic nie znazcaca rzecz z punktu a do B, że te imprezy i wycieczki autem to glupota. heh. szkoda gadać, ja hce pasjonatke motoryzacji za żone za kilka lat :P:P

ide już spać, bo jutro najpierw kolowkium z prawa adminitracyjnego :classic_cool: a pozniej wracam do domu..kierunek myjnia a potem garaż i zabwa w detailing..czyli wypastowanie wyblyszczenie lakieru , felg, opon , calego wnetrza tak,że auto bedzie jak z salonu a w lakierze bedzie sie można przegladac...a w piatek przeglad,świeży bolej....no a w ieczorem wycieczka gdzieś w polsce autem jak porosto z salonu ahh. nie wiem jak Wy ale czystym i zadbanym, pchnacaym w srodku samochodem jedzie sie duzo lepiej i komfortowo niz usyfionym i zakurzonym. :)

Oj wujek,wujek. Pewnie,że są takie dziewczyny. Tylko jest ich znacznie mniej. jakos sie przyjeło, że samochód to takie nie kobiece hobby. Ja tez wyydaję masy kasy na auto. Uwielbiam sportowe samochody, duże przyspieszenie. Dla mnie w samochodzie liczy się przede wszystkim moc silnika. No i wygląd. W lato myjnia raz w tygodniu. I to reczna :-) Nawet felgi mam inne na zime inne na lato :-)

oj tak moc to piekna sprawa, najlepiej powyzej 200 KM :D A CB-Radia uzywasz ? bo ja tak , a wlasciwie to konieczne jest dzis myslalem, ze sie spalilo..bo przestalo dzialac ale sie bezpiecznik tylko przepalil.. :D

no i jutro moje auto wiezie mnie na spotkanie z pewna kobieta.. 200 km ode mnie..zobaczymy co bedzie..nastawiam sie na 1sze i ostatnie spoptkanie......sam nie wiem czemu tam jade..no ale jakos glos wewnetrzny mi tak mowi..

Sie nie dziwie ze Twoje autko jest Twoja miloscia ,jakbym miala bryke tez bylaby sensem mojego zycia :D Autko nie krzyczy ,nie zdradza ,nie zrzedzi ,nie marudzi i nie sterczy nad uchem ,zawsze kiedy jest potrzebne jest przy Nas ,nigdy Nas nie zawiedzie ,nie rozczaruje ONO jest takie poprostu idealne ,jest wzorem do nasladowania :D

Gość Ju...
Wiem, wiem, wieeeem! Umówcie się na randkę.:classic_cool::D

Gość PIJE BUDA
ZAPRASZAM NA I 95 Z KANADY DO MIAMI BAJKA !