Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wybor mam

Poprosilam faceta o przerwe ale czy dobrze zrobilam?

Polecane posty

Gość jak wybor mam

Czulam wyraznie, ze zmienil sie. Kiedys potrafilismy gadac a teraz raptem zadzwoni na 5 minut dziennie chcoiaz ma wykupiony pakiet kilkaset darmowych minut do mnie. Nigdy nie wymagalam od niego aby biegal za mna, pisal esy, dzwonil co minute ale czuje wyrazna roznice w jego zachowaniu. On mowi, ze jest ok ale nie jest ok. Duzo pracuje to wiem, czasami nie ma sil rozmawiac. Np tydzien temu pracowal 2 dni ciezko , 3 dnia pojechal cos zalatwic z molega, zadzwonil na minute bo zajety ale oczywiscie w tle smiech kolegi, wesolo im bylo. Dla mnie wiecznie zmeczony aby pogadac , dla kolegow juz nie.

Gość już mu na tobie nie zależy

Gość dałaś dupy
za przeproszeniem

Gość jak wybor mam
tak wlasnie podejrzewam

Gość jak w związku było CI
zle i to OK ... ale to zależy od tego jak sie z tym czujesz... teraz wiele młodych ludzi praca zajmuje niemal cały czas i energie - i w związkach po jakimś czasie przestaje być tak bardzo różowo-nie spędza się całego czasu we dwoje...

Gość jak wybor mam
ale ten zwiazek nawet nie trwa jeszcze rok, jeszcze bym zrozumiala po 5 latach ale tak szybko?

Gość dałaś dupy
najwidoczniej nie wszyscy rozumieja ze czasem praca zabiera cala energie. Facet sie stara, mysli ze pracuje na lepsza przyszlosc i nagle dostaje kopa. Budzi sie z reka w nocniku i prawdopodobnie nie rozumie nawet o co Ci chodzi... Porozmawialas z nim przynajmniej? :o

Gość tak to juz jest...
Gorzej jezeli w trakcie tej przerwy zauwazy jedynie brak ciaglego marudzenia, fochów i pi*er*dolenia o szopenie:O Zobaczy ze po pracy moze sie z bez wyrzutów zrelaksowac z kolegami, isc na piwo, albo zwyczajnie polozyc sie spac. I nie bedzie chcial wrócić? Ale pomysl.. moze to lepsze tez dla Ciebie? Bo po co sie męczyć? Znajdz sobie kogos kto bedzie Ci odpowiadal, kto nie bedzie duzo pracowal tylko siedial w domu i pie rdo lił o szopenie i non stop prawil Ci czulosci:O:classic_cool:

dalaś dupy ...... nie wiem czy jesteś facetem czy kobietą ale nie pisz tutaj glodnych kawalków jak facet kocha i mu na kobiecie zależy to zawsze znajdzie dla niej choćby troszke czasu na to żeby przez telefon powiedzieć kocham cie, żeby esa napisać, to nie sa czynności wymagajace wysilku jeśli tylko sie chce najwyrazniej jej facetowi już sie nie chce i tyle

Gość dałaś dupy
gdybać to sobie można, szczegolnie jesli jest sie z gory nastawionym negatywnie do tematu. Wtedy nietrudno o pasujące nam wnioski...

a z czego wnosisz że to ona pieprzy o szopenie ??/ może to on jest nudziarzem i ciagle gdera

Gość agatella
Pierdolicie nie od rzeczy. Ja mam faceta tez, ktory mnostwo pracuje . Pisze do mnie kilka razy dziennie, dzwoni kilka razy dziennie, nigdy mu sie nie narzucam. Zawsze podczas przerwy w pracy zadzwoni i powie cos milego. Jestesmy razem 3 lata i nic sie nie zmienilo. Autorki facet jak widac wyraznie sie zmienil wiec cos jest nie tak.

Gość dałaś dupy
przeciez ja go nie bronię tylko piszę, że baba szuka zrozumienia na forum zamiast z nim porozmawiac. To nie jest przejaw dojrzalosci, tylko, za przeproszeniem, dzieciecego niedorozwoju...

Gość dałaś dupy
ps. facet facetowi nierowny i jesli chcecie traktowac wszystkich mezczyzn jedna miara to lepiej zostancie lesbijkami.

Gość Jak wybor mam
to bylo tak, ze na poczatku zwiazku zawsze razem pisalismy sobie czule smsy na dzien dobry, rozmawialismy w dzien, w nocy. Szanowalam zawsze jego prace ale od jakiegos czasu wyglada to tak. Zadzwoni do mnie, spyta co tam, mija minuta i mowi , ze musi juz isc. Ostatnio dowiedzialam sie, ze wykupil pakiet darmowych minut do mnie a nasze rozmowy to juz 5 minut dziennie:( Nie mial pakietu to wiecej dzwonil. Ja np zadzwonie to odbierze, tez minuta rozmowy i juz musi isc. Widze bardzo znaczna roznice, czuje to bardzo.

Gość do dalas dupy
Tak facet facetowi nierowny ale jak facet nagle zmienia swoje zachowanie po pewnym czasie w zwiazku to jest sygnal , ze cos zle. Najpierw zabiega o partnerke a potem rozmawia od niechcenia- przepraszam ale kazdy glupi by zauwazyl ze jest cos nie halo!!

Gość Jak wybor mam
Watpie ze ma inna bo czestotliwosc spotkan nasza nie zmienila sie ale moze byc tak, ze kims sie zauroczyl, jest myslalmi gdzie indziej .

Gość dałaś dupy
istnieje mozliwosc ze nie chce mu sie zwyczajnie zabiegac, bo zyje nadzieja ze nie musi... Faceci mysla po prostu inaczej i nie wymagajcie aby to oni zawsze sie dostosowywali do waszych wymagan :)

Gość Jak wybor mam
W naszym zwiazku byly duze klotnie ale naprawilismy to. bardzo obydwoje tego chcielismy, wszystko sie uspokoilo , wrocilo do normy ale teraz jak widze czy sa klotnie czy nie ma to tak samo jest:(

Gość a co ta przerwa ma dać
nie wiem czy kocha, czy nie kocha i jaka jest przyczyna ochłodzenia uczuć w waszym związku, nieistotne. ciekawi mnie natomiast po co ci ta przerwa, co ona ma wnieść? groźbę, że odejdziesz i nadzieję, że on będzie się starał cię zatrzymać? taki sprawdzian jego uczuć? wyjasnij mi cel takiego tymczasowego rozstania.

Gość no soryyyyy
ale kto tu mówi o zabieganiu ??/ facet ja normalnie olewa takie rzeczy nie dzieja sie bez przyczyny coś musi być na rzeczy

Gość dałaś dupy
uważam, że nie tyle olewa, co poczuł się "stabilnie". Na szczęście, autorka skutecznie rozwiała jego pewność w tej dziedzinie i dała mu powody do myślenia...

Gość Jak wybor mam
Wiecie co nie wiem co ta przerwa ma dac . Chyba nic ale jak mam tkwic dalej w tym zwiazku jak on traktuje mnie na dystans. Moze ta przerwa to juz koniec i tak mu bedzie na reke:( Nie wierze aby cos sie zmienilo.

Gość a co ta przerwa ma dać
teraz to pozostało ci czekać na jego ruch.

Gość
Głupie wy, oj głupie.

Gość Jak wybor mam
dlaczego glupie?

Gość
1) Większość facetow nie lubi rozmawiać przez telefon u tylko odbębnia obowiązkową pańszczyznę na początku związku. 2) Tak się problemów nie załatwia. 3) Przychodzi okres, kiedy się chce więcej luzu, co nie oznacza od razu innych panienek. 4) Koledze się śmiać zabronisz? Bo to w tle ochy i achy syntonii w cierpieniu i tęsknocie powinny być... 5) Przerwa w związku oznacza, że mozna dobierać się do innych :P

Gość to jest początek końca
tylko jeszcze nie chcesz do siebie dopuścić tej myśli...