Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna i bestia w jednym

CIEZARNE ŁĄCZMY SIE

Polecane posty

Gość Piekna i bestia w jednym

Chec napisania tego tematu byla we mnie tak wielka ze powstaje. Mimo innych podobnych chce tu polaczyc wszystkie kobietki w ciazy bez wzgledu na wiek ciazy. Opisujcie wasze uczucia, badania usg i inne B-) ja jestem w 34tc bede miala synka. Tydzien temu mialam usg moj synus jest juz glowka w dol, wazy 1744gr nie wiem czy to nie za malo. Moje przygotowania sa na ostatnia chwile. Kupilam juz wozeczek wanienke i lozeczka, czesc ciuszkow, 2 smoczki, butelke i paczke pampersowB-) pozdrawiam

Gość hmmm a może
Córcia miała 1800 w 31 tc. A nie ma synej hypotrofii? Troszkę mało jak na ten czas ciąży.

Gość hmmm a może
córcia duża też nie była, bo miała nie całe 2900 przy urodzeniu.

Gość betix
a ja nie wiem czy jestem czy nie w ciazy bo spoznia sie mi okres ale przeciez nie musi to odrazu wskazywac ciazy nie? mialam okres 26 marca i tak czekam i czekam za nim.

Gość Piekna i besia w jednym
:) jeszcze może podrośnie tzn napewno :) we wtorek idę do lekarza więc napewno się spytam czy to nie za mało. Za to ja tyje na potęgę, odżywiam się dobrze tak mi się wydaje :) przez na początku ciąży ważyłam 69kg teraz 88kg!!! wiem że to dużo, ale nie przeszkadza mi to :). Co do opóźnienia miesiączki to zrób test najlepiej 2 i wszystko się okaze :) jeśli chcesz dzidzi to życzę żeby był pozytywny :)