Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisiaaaaa

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość dominisiaaaaa

jakie kobiety lubicie w lozku i jakich nie lubicie? ALE nie mowie juz za bardzo o wygladzie, powiedzmy, ze kobieta jest ladna i juz. Ale jak sie powinna zachowywac, wygladac (w sensie tego co moze w sobie zmienic, a nie np. powinna miec duze cycki i niebieskie oczy)? I czego nei lubicie? nie mowie tu o laskach z imprez, ktore bzykacie po 2h od poznania, tylko o kobiecie, z ktora spotykacie sie jakis czas, jestescie zakochani no i nadchodzi ta pierwsza noc... czego byscie sobie zyczyli? naprawde chcielibyscie, zeby ta, o ktorej myslicie, ze moglaby byc w przyszlosci np. matka waszych dzieci :P powinna sie w peirwsza robic loda z polykiem? Albo jak rozmawiacie z kumplami, w meskim towarzystwie, to jakie stweirdzenia padaja na ten temat? napiszcie, moze sie dowiemy czegos nowego :)

Gość hgbfe
nie mysle o tym , bo mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny wiec lozko mnie nie dotyczy.

Gość dominisiaaaaa
no Jarek Ty to pewnie nawet nie masz komu przypominac :) chyba, ze swojej dziewczynie.jpg 🖐️

Gość dominisiaaaaa
Jarek- nawet nie przypuszczasz, jak bardzo bys chcial :D Ale nie dla psa kielbasa :classic_cool: a teraz spadaj na redtube :)

Gość oijioe
Ale nie dla psa kielbasa masz ochote na moja kiełbase?

Gość dragonx
powinna być sobą

Na żonę najlepiej nadawałaby się dziewica-nimfomanka ;-) Jeśli chodzi o wygląd, powinna być naturalna i kobieca, a nie jak wytapetowana gumowa lalka barbie :-p Cóż, pomarzyć sobie można, niestety takich dziewczyn na tym świecie po prostu nie ma :-(

tak jak napisał Jarek ( mam nadzieje ze nie kaczynski bo ten to ma tylko kota) to musi pamietac o obciaganiu, najlepiej by było jak bym otwierał oczy a ona trzymała juz g ow buzce i tak smao przed smen ssanie az nie zasne. sex na kazde zawołanie i w kazdy sposób. i tu sie wymagania chyba koncza.