Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjawka009

okres , test ciazowy -pytanie pomocy

Polecane posty

Gość zjawka009

hej mam pytanie , kochalam sie z moim facetem , balam sie ze wpadłam i dlatego zrobiłam testy , pierwszy 7 dni po sexie (negatywny). potem w dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test -wynik był negatywny , w tym samym dniu bardzo rozbolał mnie brzuch i dostalam okres, potem w polowie cyklu pojawił sie gesty przezroczysty sluz, po tym sluzie 2 tyg pozniej znowu dostalam okres , po okresie jak mi sie skonczył zrobiłam znowu test był negatywny, przed okresami mialam tradycyjne objawy jak przed okresem (zle samopoczucie , nabrzmiale i bolące piersi itd..) czy mimo tego to jest ciaza , boje sie i ciagle o tym mysle bo kolezanka mi powiedziala ze jak brzuch bardzo boli przy okresie to moze jest to ciaza pomózcie

Gość zjawka009
ten sluz trwał tylko 1,5 dnia :( a do okresu b yło ponad 2 tyg

Gość loooooooool
lol

Gość zjawka009
niewiem mówiła ze jej ciocia tak miala , jak ja brzuch bolał bardzo przy okresie lekarz stwierdzil ciaze

Gość kasiczkaaaaa
chyba macie po 12 lat, co? zajmij sie nauka nie seksem..

Gość zjawka009
wiecie jak sie boje , ta kolezanka mowila mi ze okres w ciazy tez wystepuje

Gość zjawka009
dorotko- ja czytalam na forach i tu na kafe tez ze są przypadki ze do 3 miesiaca okres moze byc , normalny i z bólami

Gość zjawka009
wiec dlatego sie boje :O i ta kumpela mi powiedziala ze jak brzuch bardzo boli przy okresie to znaczy ze macica sie przygotowuje na zagniezdzenie zarodka.. czy cóś takiego ..:(

Gość zjawka009
jejku wiec chyba zrobie jeszcze jeden test :O

jesli juz tak bardzo sie boisz, to zrob test i po sprawie :) nie martw sie, nie jestes w ciazy.. w ciaze sie tak latwo nie zachodzi..

Gość tarrajia26
ale po co???????????????????? zjawka009 , przeczytalam ten topik i musze stwierdzic... sory ale jestes bardzo niedouczona , jezeli jest sie w ciazy i zagniezdza sie zarodek to nie ma okresu bo gdyby okres w ciazy sie pojawił to niby gdzie mialby sie zagniezdzic zarodek skoro to co było przygotowane macica złuszczyła i wydaliła...:)!! owszem tu na kafe jest pełno przypadków o okresie w ciazy- ale to nie do konca tak jak myslisz na kafe kazdy moze napisac co chce , i pewnie jakas tam znajoma kolezanki plamiła skąpo jak była w ciazy a jej powiedziala ze to okres a ta napisala ze ta znajoma miala okres w ciazy.. W CIAZY moga pojawic sie plamienia w dniach kiedy przypadałaby miesiaczka ... te plamienia sa bardzo rzadko i najczesciej sa one brazowe wiec nie martw sie BO OKRESU W CIAZY NIE MA! A JESZCZE NA DODATEK ROBIŁĄS KILKA TESTÓW , TWOJE OKRESY BYŁY NORMALNE I Z BÓLAMI WIEC NIE MA SZANS BY BYŁA to ciąża

Gość zjawka009
pretty , nierozumiem czemu z robocopem????

Gość zjawka009
taraja obys miala racje wiesz , jak sie czyta o okresie w ciazy to .....problem jest nadal

Gość pszczółka22ej no co ty

Gość pszczółka22
ej no co ty, w ciązy nie jestes tarraijaa26 ma racje :) w ciazy mozna miec plamienia ale i to zdarza sie rzadko niejestes w ciazy testy negatywne okres dostalas wszystko gra

Gość pszczółka22
w ciaze nie tak łatwo zajsc , musi byc wytrysk w srodku , najlepiej w owulacje

Gość no nie wiem co tu wpisać
zjawka jeśli masz wątpliwości zrób badanie krwi na hCG, ono daje 100% pewność poza tym z tego co tu napisałaś to rozumiem, że 3 testy zrobiłaś tak? i wszystkie pokazały, że nie jesteś w ciąży? to nie rozumiem gdzie tu problem...

Gość pszczółka22
zjawka009 nawet gdybys była w ciazy to by na tescie wyszły 2 kreski , a ty robiłas chyba 3 testy i kazdy był negatywny , wyluzuj

Gość zjawka009
do no niewiem co tu wpisac------> ok ok ale martwie sie bo podczas ciazy moze byc okres , tu na kafe jest pelno takich przypadków:( musze zrobic jeszcze jeden test albo bhcg :(

to znowu jedna panna, co ciagle pisze, juz nawet po tekstach poznaje, olejcie too!!!!!!!!!!!!!!!!Jak pisze ze jest duuzo tematów to niech sie je czyta

Gość zjawka009
boje sie tez bo mialam silne bóle brzucha przy okresie

Gość paroleees
ejjjjj dziewczyny mam takie pytanie odnosnie testu własnie dzien przed spodziewana miesiaczka zrobilam test i pokazał 2 kreski , potem dostalam okres nastepnego dnia, po skonczonym okresie zrobilam test i wyszla tylko jedna kreska (oba testy jednej firmy były) wiec niewiem co tu jest grane

Gość paroleees
testy chyba kłamia

Gość wróciłam z usa
paroles wyglada mi na to ze poroniłas samoistnie to sie czesto zdarza , wiele kobiet poronilo samoistnie niewiedzac o ciazy

Gość wróciłam z usa
zjawka009 nie jestes w ciazy , niepotrzebnie sie stresujesz zrobilas 3 testy i kazdy wyszedł negatywny , okres mialas , jest ok marudo:)

Gość wróciłam z usa
a pozatym zgadzam sie z tarajia26 100%