Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m.....

Pomocy

Polecane posty

Tydzien temu odkrylam, ze moj byly spotyka sie z kims. Zabolalo, ale podeszlam do tego na spokojnie, napisalam, ze nie bede utrzymywac z nim kontaktu, bo bedac na miejsu tej dziewczyny nie chcialabym, zeby moj facet mial kontakt z byla... a potem bylam ciekawa, jak wiadomo ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. Dowiedzialam sie kim jest ta nowa panna. Kurewka, o ktora klocilismy sie przez caly ostatni miesiac naszego zwiasku. Chcialam znac tylko prawde, a on robil ze mnie wariatke, ktora widzi rzeczy, ktorych nie ma. Powtarzal, ze ona mu sie w ogole nie podoba. Gdyby mi wtedy powiedziel prawde, pewnie bardzo by mnie to zabolalo, ale przynajmniej bylby ze mna szczery, a nie traktowal jak idiotke. Teraz strasznie ze mna zle. Na domiar zlego obrazila sie na mnie jego siostra, ktora byla moja przyjaciolka, bo osmielilam sie wywalic z siebie caly bol w liscie do niego, malo przyjemnym liscie. Stwierdziala, ze przesadzilam, ale ja tego bardzo potrzebowalam. Boli tak bardzo, ze czasami nie mam sily nawet oddychac. Nie spie, nie jem, nie daje rady.

Gość ale kiszka no
a co Cię były obchodzi kobieto? po jaką cholerę wracasz i rozdrapujesz rany?

Chyba nie umiem inaczej, ufalam mu najbardziej na swiecie. Moge nawet zrozumiec, ze cos sie skonczylo, nie moge zrozumiec tylko, tego mydlenia oczu

Ja rozumiem ze to twoj byly ze kiedys go kochalas moze nadal kochasz jednak nie jestescie juz razem i ma prawo ulozyc sobie zycie z kims innym i to do niego nalezy wybor kim jest ta osoba czy tobie sie to podoba czy nie.. jednak nie powinien Cie oklamywac wczesniej ze ta dziewczyna mu sie nie podoba..dlatego teraz tak cie to boli...

Gość ale kiszka no
bzdura czujesz nadal do niego miętę i liczysz naiwnie, że jak będziesz mu dalej czynić wyrzuty, to on do Ciebie w poczuciu winy wróci

na nic nie licze, powrotu nie ma. on jest bardzo daleko ode mnie, ja ulozylam sobie zycie tu. list byl taki, ze uwierz nie bedzie mial ochoty potem wracac. wiesz co jest najbardziej tragiczne? ze on mi co jakis czas wysylal sms'y, "tak sie ciesze jak sie do mnie odzywasz", "ogladam nasze zdjecia i rozmyslam" itp. masz racje, czuje, a moze raczej czulam cos do niego, jak mogloby byc inaczej po 3 latach bycia razem. zabolalo mnie, ze zabraklo mu odwagi zeby mi powiedziec prawde.

juz bylo dobrze, naprawde i przezylabym nawet ta nowa panne, gdyby to nie byla ta suka.

poprostu, czuje jak mi sie wszystko w srodku przewrac jak przypomina sobie te wszystkie klamstwa, ktore mi powiedzial

musisz o nim zapomniec i chociaz nie bedzie latwo chociaz bedzie cie to kosztowalo duzo lez i cierpienia to nie ma innego wyjscia...chyba ze jestes na tyle silna aby jeszcze o niego walczyc

hm...no właśnie, to że ktos kręci i kłamie boli najbardziej, zwłaszcza gdy jest się osobą która nie oszukuje i nie kombinuje, przykro, że ludzie się ranią

nie ma o co, po tym wszystkim, no i po liscie. jeszcze do niego nie dotarl, ale jak dotrze to bedzie calkowicie po wszystkim, chcialabym tylko, zeby cierpial tak jak ja

moim zdaniem nie powinnaś walczyć, już teraz jesteś zmęczona przez to wszystko, walka o niego może całkiem cię wyniszczyć

Gość ale kiszka no
no teraz to już małość przez Ciebie przemawia no i zupełnie nie jarzę dlaczego facet, który ma teraz udane życie ma niby cierpieć, hehe

nie chce walczyc w liscie odeslalam mu najpiekniejszy list jaki kiedykolwiek od niego dostalam, stwierdzilam, ze moze mu sie juz nigdy nie udac napisac czegos takiego, wiec moze warto, zeby go odeslal taj kurewce. dodalam, ze mam nadziej, ze cale cierpienie jaki mi wyzadzil wroci do niego z taka sila, ze bedzie chcial umrzec. spytalam o czym myslal ogladajac te zdjecia, jak robil ze mnie wariatke? a moze jak sadystycznie zabieral mnie ze soba, zebym mogla popatrzec jak podrywa ta suke? spytalam czy nadal sie smieje jak sobie o tym przypomni. pogrozilam opowiedzeniem kurewce pewnych wstydliwych szczegolow z zycia bylego (nigdy tego nie zrobie, poprostu chcialam, zeby i jego jakos to zabolalo). I tyle, takie male ulzenie sobie. pomoglo niestety tylko na chwile

Gość nie wiem na co liczą
niestety faceci często robią ze swoich kobiet podejrzliwe psychopatki które przez swoją wybujałą wyobraźnie rozpieprzają związek a potem się okazuje ze ta psychoza to była intuicja i że on od dawna robił Cię w balona :O przykre to bo ciężko potem uwierzyć w cokolwiek :((

kiszka, sprawia ci przyjemnosc dolowanie mnie, jestem zdolowana. wiem, ze nie moge mu nic zrobic, i ze on prawdopodobnie ma to wszystko gdzies, ale musze sobie jakos ulzyc

Gość ale kiszka no
dupa sobie ulżysz, nawet jak on to dostanie to spłynie to po nim jak po kaczce, bo wtedy robił z Ciebie balona, a teraz jeszcze będzie miał dowód, że było warto bo jesteś idiotką pisząc takie listy i ostatnia rzecz na jaką możesz liczyć to poczucie winy w nim(bo mów sobie co chcesz, sama jestem babą i wiem po co takie rzeczy się do chłopa pisze) zacznij lepiej żyć własnym, lepszym życiem bo bez niego

to nie takie proste, wypierdolilam zdjecia, nr telefonu, maila, wszystko, ale z glowy go wywalic nie moge. nie czuje sie idiotka kiszka, czuje sie skrzywdzona

Gość ale kiszka no
a czuj się czuj, ale i tak niczego nie osiągniesz w ten sposób, facet i tak nie wróci z podkurczonym ogonem, bukietem róż i przeprosinami na kolanach, sorki życie nudno się już robi, pa

to nie jest kwestia osiagniecia czegokolwiek, osiagnieciem bedzie jak dostane srodki nassene od lekarza, bo nie spie od tygodnia. dlaczego sie uparlas ze chce go odzyskac? nie mozesz zrozumiec, ze jak ktos cie tak skrzywdzi, to mozna chciec go udusic wlasnymi rekami, albo zrobic cos jeszcze gorszego, zeby umieral jeszcze wolniej? to tyle kiszka, pa

Gość ale kiszka no
jest tutaj dużżżżżżżżżzzzzzo ludzi, ale cóż można napisać na taką sieczkę? 1.związek dawno skończony 2.wcale nie chcesz, żeby do Ciebie wrócił 3.nie śpisz po nocach, bo się dowiedziałaś, że on obecnie jest z dziewczyną, o której kiedyś powiedział, że wcale ładna nie jest 4.wysłałaś prymitywny list z zemsty, choć wcale nie chcesz by wrócił 5.chcesz by cierpiał, choć wcale nie chcesz by wrócił hehe dobra spełniam oczekiwania on jest podły, a Ty biedna i żal mi Cię, i głasku głasku robię, hihi

Kiszka, przeciez nudna jestem, pozegnalas sie ladnie, ja sie ladnie pozegnalam, co tu jeszcze robisz?? Sprawia Ci przyjemnosc rzucanie w ludzi miesem, zwlaszcza takich, ktorzy i tak juz leza na lopatkach?? rzucaj, ale nie mow mi, ze ja jestem prymitywna, jak sie przejzysz w lustrze to dopiero prymityw zobaczysz