Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnnNnn

Zwiazek na odleglosc....

Polecane posty

Gość OnnNnn

jak myslicie ile cos takiego sie moze utrzymac.... widuje sie z moja mniej wiecej co 2 tyg. na kilka dni... oczywiscie za "jakis" czas sie wszystko powinno zmienic...

Gość to zależy
ile juz jestescie ze sobą

Gość OnnNnn
ponad pol roku... nie powiem bywa ciezko ale...

Gość to zależy
jezeli bedziecie tego chcieli i sie kochacie to na pewno przetrwa, 2 tyg to moze niemala przerwa, ale spedzacie ze sobą kilka dni,a nie godzine

Gość rada faceta
Pytanie jest bardzo dobre, czy związki weekendowe mają sens ? Podejżewam, że teraz wiele związków tak ma.

Gość złe pytanie.....
`powiem krótko jesteś na początku drogi do rozstania dlaczego bo już o tym myślisz!!!!!

Gość ja bym napisała tak
Zależy od siły uczucia.Ja nie wierze w to wiec juz nawet nie próbuje

Gość upis
jestem ponad 4 lata z chlopakiem na odleglosc.on na drugim krancu europy. I jak napisalam -trwa to 4 lata. Ostatni raz widzielismy sie w styczniu, nast i MAM NADZIEJE JUZ OSTATNI RAZ W SIERPNIU! co tydzien "rozmawiamy"przez skypea. Jest ciezko, nikt nie powiedzial ze bedzie latwo. Ale jaka satysfakcja, ze zobaczy sie TA osobe??:)

Gość OnnNnn
No wlasnie ja chce przelamac to ze zwiazki padaja... heh nie poddam sie:D:D tylko jestem ciekaw co o tym sadzicie:pp

Jestem w takim związku ... jesteśmy ze sobą może pół roku ... widzielismy się tylko raz, planujemy kolejny ale są przeszkody. Co z tego będzie to w moim przypadku zależy od niej. Pozdrawiam pary będące w takich związkach :)

ja tez jestem od 1,5 roku, on Stany ja Polska, obecnie UK. Widzielismy sie sotatnio w pazdzireniku teraz pewnie pod koniec lata...i zakonczy sie "na odleglosc":) juz sie nie moge doczekac...jak sie chce i kocha to wszystko sie da

Gość missly
Byłam w zwiazku na odległosc ( 400km) ale tylko przez 2 miesiace. Spotykalismy sie wtedy co tydzien, co połtora. Teraz mieszkamy w tym samym miescie - On przeprowadziła się dla mnie. Powiem, szczerze, ze na dłuższa mete to ja nie dałabym rady na odległosc. Kazde kolejne rozstanie jest coraz bolesniejsze. Ale kazdy jest inny.

Gość tez jestem
Jest ciezko, czasami bardzo ciezko, ale od dwoch lat nam sie udaje i prawde, jest coraz trudniej, ale dobrze, ze niedlugo to sie skonczy:-). Jezeli laczy Was prawdziwe uczucie, to dacie rade!!!