Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość masakryczny

No wlasnie sie zastanawiam czy on jest praktyczny. Cizko znalezc w necie informacje. Generalnie z tego c wyczytalam ma on klasyczny design ale rozwiazania juz z naszej epoki:) Jak dla nie jes rewelacyjny.

jak dla mnie to waga gondoli z podwoziem :( i koła raczej nie na nasze chodniki. ale piekny to prawda - tylko np zakupy jak chcesz zrobic bedąc na spacerku to gdzie dasz?

Tam jest taki koszyk na dole. Ajesli chodzi o nasze drogi to nie widze problemu. Kola sa pompowane. Fakt nie przejade po polu nim ale ktorym wozkiem to zrobie. Tak mi sie wydaje przynamniej. A jakies inne jeszcze wady moze widzicie?

Gość ladny tylko niepraktyczny
Wózki bez kosza na zakupy są szalenie niepraktyczne. Nie dość, że będziesz musiała pchać wózek, to jeszcze dodatkowo będziesz musiała nieść torbę z rzeczami dla dziecka i torbę z zakupami. Nie wyobrażam sobie tego. Wózek ładny i szalenie oryginalny, ale na długi spacer się nie nadaje.

http://www.baby.com.pl//szczegoly.php?Wozek_gleboko-spacerowy_Inglesina_Classic_kolor_Rosa_Perlage&przedm=6562446&grupa_p=1&pwd=%2F1%2F100792%2F100817%2F102421%2F8499160&sortuj=kod Dziewczyny moze wrzucilam zle zdjecie ale ten wozek ma zrowno koszyk na dole 9metalowy-wydaje mi sie szalenie praktyczny ze wzgledu na mycie0 oraz w standardzie elegancka torbe na pierdolki dla dziecka.

teraz widze ten koszyk, ale jak dla mnie to bardzo malutki on jest. Bierz tez pod uwage ze takie wózki nie czesto są w sklepach i gdyby np trzebabylo nowe kolo to juz raczej nie dokupisz no chyba ze odeslesz a wtedy min miesiac bedziesz czekac na reklamacje. I co kupisz drugi wózek?

poza tym ten wozek z gondolą wazy prawie 20 kg - dla mnie stanowil by wielki problem mimo ze mieszkam na I pietrze to jakoś nie wyobrazam sobie wnoszenia czy znoszenia go po schodach do tego jeszcze dziecko 5 kg :(

kochana nikt ich nie kradnie bo raczej nie czesto ludzie kupuja takie wózki - gdybym zobaczyla taki wózek bez opieki sama bym go skubła :classic_cool: hehehe żartuje poza tym wozek nieraz przyda ci sie w domu i kto wtedy bedzie go tam wnosił :)

Gość buaha rowery 2 buaha rozjechan
lata 20ste lata 30 ste............. mi sie nie podoba

Gość buaha rowery 2 buaha rozjechan
moze w okolicy same takie cuda? a cene zauwazyłam w ostatniej kolenosci wiec nie est to zlosliwy "zazdrosnicki" komentarz

gondola ładna moim zdaniem, ale poprzednie wersje były lepsze. ale ta spacerówka jakaś dziwna. to inglesina - ja mam tej firmy wózek ale bliźniaczy i prowadzi się go jak maybaha, chodź czytałam tu opinię że właśnie ten pojedynczy jest niepraktyczny ale nie wiem a jak go się składa?

Gość no widzę koszyk i torbę
Gondola piękna, ale paskudny dół (koła i tan stelaż). Chodzi ci o samą gondolę czy wersję głęboko-spacerową? O ile się nie mylę to spacerówka nie ma podnóżka i nóżki dziecka będą wisiały w powietrzu.:P

Wygląda ładnie, ale podobno jest niepraktyczny (o ile czegoś nie pokręciłam, to MaMani miała coś w tym stylu). Spacerówka niezbyt piękna. Ale tak naprawdę dyskwalifikuje go waga. 18,5 kg...

Owszem. I Quinny Speedi też ponad 16 kg. Dlatego kupiłam zwyczajnego Mikado Ox-Ford ważącego 13,5 kg (wersja głęboka). A i tak mi ciężko. Ale każdy kupuje, co uważa.

Cena wiadomo ze nie jest niska.Jesli chodzi o wage to tez mnie lekko szokuje ale drugim wozkiem ktory mnie interesuje jest mutsy a on jest tez ciazki.