Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatkajk

czy hula hop wyszczupla brzuch??

Polecane posty

Gość beatkajk

slyszalam ze cwiczenia na hula hopie wyszczuplaja brzuszek? cwiczyl ktos??

Gość Yunkifunki
no, ja cwiczyłam 20 minut codziennie. efekt: krzywa talia

Gość zzzzzcm
krzywa talia?? :/

Gość hello ludziska
wyszczupla talię brzucha nie:) jeżeli masz krzywą talię to źle robiłaś i tyle..tak nawet na hula hop trzeba umieć kręcić bioderkami

Gość jjljjl
krzywa talia to efekt kręcenia tylko w jedną stronę. Ja polecam hula hop dla osób, które prawie nie mają wcięcia w talii. Ja właśnie jestem taką osobą i dzięki hula hop ładnie wyrzeźbiłam talię, mój brzuch to już nie jest prosty klocek. Ale na ogólne wyszczuplenie też działa.

Gość qegere
tak wyszczupla sie talia, trzeba krecic w obie strony po rowno, na poczatku jest ciezko w 2 strone, po 2-3 dniach juz bez problemu.

Gość rekawiczkizołte
kiedyś wytrzymałam 5 dni bolały mnie plecy ,brzuch wszystkie mięśnia coś strasznego to lepsze są zwykłe brzuszki.

Gość trgfb21
zwykłe brzuszki za przeproszeniem gówno dają. Nie wyszczuplają i też nie są zbyt dobre na kręgosłup.

Gość Marzaneczka
Ja poza ćwiczeniami wspomagam się jeszcze różnymi suplementami diety :) żeby trochę ograniczyć jedzenie zaopatrzyłam się w BŁONNIK OWSIANY GAL. Pomaga :)

Gość malwa25
Hula hop codziennie po 15 minut :), wyszczupla talię na pewno ale ja jeszcze biore do tego blonnik owsiany od Gal co przyspiesza materie i proces spalania tkanki :)

Gość karo009
ja tez brałam ten blonnik od Gal i rewelacja, pomogl w kuracji odchudzajacej. A hula hop krece do dzis dla przyjemnosci, mozna sie wkrecic;)

Gość MagdaMagda12
Ja ćwiczę od dwóch miesięcy i faktycznie mam dobre efekty. Na razie lekkie wcięcie w talii i trochę bardziej mięsisty brzuszek. Ale do tego łykam takie kapsułki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html i stosuję dietę, która polecił mi dietetyk.