Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimno ciepło DD

Lepiej byc wysokim czy niskim

Polecane posty

Gość Zimno ciepło DD

prosze o argumenty za i przeciw :D

Gość Zimno ciepło DD
ja jestem wysoki no i kazda dziewczyna ma wygodnie;)

Gość eh .................
Oczywiście, że wysokim .... i tylko wysokim ........ Tak było i będzie ... Modelka musi ... Koszykarz ... itd ... A niski to taka karykatura ... :P

Gość fsader
problem w tym ze facet majac do wyboru kobiete 190 cm i 160 zawsze wybierze te co ma 160 :)

Gość messy
ja mam 176 cm i jest ok;]

Gość rada faceta
Z facetami to była prosta sprawa , bowiem kiedy Pan Bóg rozdawał kutasy , które leżały na czerwonym dywanie to szybciej łapali te największe rozmiary faceci , którzy dzięki niewielkiego wzrostu mieli najbliżej do dywanu a wysocy zanim się schylili to tylko na ochłapy się załapali :)

taaaa ........ jeśli sam jest "wysoki inaczej". Ja mam w szpilach 180 cm ... Koleżanka chyba nawet nie 160 cm ... Ale buzia anioła... I taki mój adorator pokazuje dyskretnie moją koleżankę swojemu koledze (notabene palant, ale mniejsze z tym)... Ogólnie chodziło mu o to, że on zatańczy ze mną, a tamten ma z koleżanką .... A ten zaczął się śmiać i pokazywać, że co najwyżej może mu robić za stolik na piwo .... O tym palancie nie ma być mowa (bo prawda taka, że ona i ładniejsza i mądrzejsza od niego wielokrotnie) ale fakt, że taki kmiot wykluczył ją za wzrost ... :O

I prawda taka, że jeśliby byłyby dwie laski równie piękne, z tym, że jedna 160, a druga 180, to i tak lepiej będzie wyglądać ta wyższa ... Bo długonogie mogą być tylko wysokie ... Kurduple nie mają długich nóg ... :P Świat mody wie to doskonale ... :P

Gość agatka taka
Ja mam teraz 177 teraz czuje sie z tym swietnie:) ale jak dorastała nie nawidziła mojego wzeostu zawsze najwyższa

Gość rada faceta
wiadomo , że w łóżku i tak się wszystko wyrównuje i nawet różnica wzrostu nie ma znaczenia :) ale niscy to mają się czym pochwalić

Gość Lepiej być wysokim

fakt, że wysocy mają jakieś kompleksy z tego powodu w dzieciństwie, ale za to teraz ... cudnie się z tym czuje ... i kocham szpilki, im wyższe tym lepiej ... :P Mój facet jest takiego wzrostu, że spokojnie mogę sobie na to pozwolić ... I w ogóle mnie nie stresuje, ze większość sięga mi do ramion ... głównie kobiety ,,, ale czasem faceci ... hehe :P troszkę mnie wtedy śmieszy, jak się prężą i stawają na palcach ... hehe :P I stają się takimi pchełkami gdy podnoszą głowę, aby mówić do mnie ,... Powiem, że w biznesie taki facet kompletnie traci pewność siebie.. :P I to moja przewaga ... :P