Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ODŚWIERZAM

lepiej byc ladnym czy brzydkim

Polecane posty

brzydkim nikt ci głowy nie zawraca nie musisz się martwić czy dobrze wyglądasz nie musisz się strać bo kariery i tak nie zrobisz związkami i stresami z tym związanymi też się nie musisz martwić same +

Gość kryska z pinponczy
Oczywiscie ze ładnym jest byc lepie, bo w zyciu łatwiej ,sprawniej ,pewne rzeczy dzieja sie wtedy nawet przy naszym małym wysiłku.Po prostu ludzie lubią wszystko to co łądne a brzydkiego nie lubią. Cóz,ja jestem brzydka,więc wiem o co chodzi.

Gość eh .................
ładnym wcale nie jest łatwiej ... wręcz przeciwnie ... ciągle ludzie się przyglądają, oceniają .... Kobiety ładnych kobiet nienawidzą .... :O Z facetami trochę łatwiej, ale też zależy ... Ludzie wymagają więcej od ładnych... trzeba udowodnić, że oprócz urody ma się coś w głowie ... Albo w ogóle podchodzą jak do debila ... i wtedy to już trzeba wręcz walczyć, aby zwalczyć ten stereotyp ... Kiedyś podczas egzaminu profesor próbował mi udowodnić, że nie mam pojęcia o czym mówię .. Bardzo się pomylił ... Zadawał bez końca pytania, próbując mi udowodnić, że nie mogę rozumieć ... W końcu odpuścił ... z tekstem: o kurcze ... rozumie pani ... Wyszłam z tą 5, ale czułam się okropnie ... ze łzami w oczach ... :O