Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam pomysłu na nick

karmienie a druga ciąża

Polecane posty

mój ginekolog po USG i badaniu stwierdził, ze wszystko wskazuje na wczesną ciażę :D :D :D a ja sie torbieli spodziewałam :p mam pytanie - czy któraś z Was karmiła w ciaży ? ja karmię dwa razy dziennie - czyli niewiele, synka nie chciałabym gwałtownie odzwyczajać słyszałam o skurczach w wyniku karmienia tak, wiem - powinnam zapytać lekarza - ale wyleciało mi z głowy to jak, macie jakieś doświadczenie w tej materii ?

ja mam takie doświadczenie ;) kiedy zauważyłam, że tonia się zalęgła pobiegłam do pani dr z tysiącem pytań! zosia miała wówczas 9 mies. i jej głównym jedzeniem był mój pokarm... gin. powiedziała, że są dwie szkoły: jedna mówi karmić, druga przestać! to zapytałam szczegółowiej ;) co by zrobiła na moim miejscu? powiedziała, że pokarmiłaby jeszcze miesiąc i odstawiła :) nie musiałm tego robić! równo po miesiącu zosia "odstawiła" się sama :) ale znam też panie, które z powodzeniem karmiły i nowe, i starsze dziecko :) i przez CAłĄ ciąze też :)

pewnie już wiesz co robić, ale na moim przykładzie było tak, że syn kończył 1 rok, gdy zaszłam w kolejną ciążę i lekarz kazał mi odstawić synka. No i odstawiłam, ale to wyszło u nas na dobre, bo syn przestał się budzić w nocy na karmienie :-D a ja donosiłam bezpiecznie ciążę. pozdrawiam