Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolacyzabiinnetaki

fleczer stomatologiczny

Polecane posty

Gość bolacyzabiinnetaki

czy założenie fleczera oznacza rozpoczęcie leczenia zęba prosze o odpowiedź

Gość Allergowicz
Każde rozwiercenie zęba oznacza początek leczenia. Chyba że pacjent stchórzy i nie przyjdzie na następną wizytę :)

Gość kobietka01
z tego co mi wiadomo, fleczer to tymczasowa plomba i zakladana jest jesli leczenie ma byc troche przedłużone (np zalozone lekarstwo, leczenie kanalowe itp) :)

Gość bolacyzabiinnetaki
kiedy powinnam isc teraz do dentysty jezeli taki fleczer miałam zalożony dzisiaj? dodam że nic mnie niebolało a to dość duża dziura była

Gość kobietka01
to powinien Ci stomatolog powiedziec :o nie umowilas sie na kolejna wizyte czy wypadl?

Gość Allergowicz
kobietka-znów się spotykamy :)

Gość kobietka01
:) widzę kolegę :D hehe

Gość Allergowicz
I ja koleżankę tudzież :)

Gość kobietka01
a bolacyzab juz chyba przestal bolec ;) bo cos zamilkł :D

Gość Allergowicz
Pytanie generalnie było proste. Udzieliliśmy odpowiedzi. Wiec chyba uznała że nie musi dalej pisać :)

Gość kobietka01
no tak, i jeszcze się literki na klawiaturze wytrą ;)

Gość kobietka01
nie widziałam, ale nie jest to pierwsza osoba, która się w ten sposób reklamuje. Jeśli towar chodliwy, moze miec rację bytu :) Tym bardziej dla kobiet ;) PS. Ja aktualnie jeśli cos kupuje, to jedynie za pobraniem lub kurierem :) Poczcie Polskiej juz chyba od roku powiedziałam: Wielkie Dzięki ;)

Gość Allergowicz
A ja właśnie odwrotnie :) Ostatnio nie mogę narzekać na Pocztę Polską. Aż dziw mnie bierze,ale się starają :) P.S. Na dziś koniec roboty :) Na Allegro powystawiany towar. Idę pogapić się trochę w TV a potem lulu. Jak będziesz chciała mnie znajeźć-to może być na tym topiku :) Dobranoc.

Gość kobietka01
Dobranoc, słodkich snów :) PS. Ja aktualnie lookam HBO, fajny horrorek leci. Lubię się troszku pobać ;)

Gość bolacyzabiinnetaki
nie tylkp musiałam położyć sie spać późno już było terminu wizyty nie ustalono bo byłam na pogotowiu stomatologicznym

Gość kobietka01
bolący, wybierz się najlepiej w ciągu tygodnia, dwóch, im szybciej tym lepiej :) wiesz chociaż co Ci robili? nie mam zielonego pojęcia jak to jest "robić" zęby na pogotowiu :o wiem jedynie, że fleczer to tymczasowa plomba, którą trzeba wymienić na normalną :)

Gość kobietka01
Allegrowiczu, kolego drogi :), a co wystawiasz (jeśli można wiedziec ;) )?

Gość Allergowicz
Jestem :) Dzisiaj dzień w rodzinnym gronie więc dopiero teraz w necie.Sprawdzić czy ktoś coś kupił :) A może licytuja. P.S. Handluję wszystkim co stanowi wyposażenie domu.

Gość Allergowicz
Aha. Myślałem że pogotowia stomatologiczne już nie istnieją. Jednak się myliłem. W każdym razie tego zeba trzeba jak najszybciej zrobić w normalnym gabinecie.

to moze byc lekarstwo wlozone,ktore za tydzien ci wyjmie i wlozy plombe to moze byc ząb zaczety,ale dentysta go nie zdarzyl go skonczyc,wiec wlozyl gips i skonczy ci czyscic za tydzien moze byc na pol roku wlozone cos tam nie ignoruj tego jak wypadnie bo czeka cie kanalowe ja robie kanalowo 10zebow na ten rok

Gość kobietka01
Allegrowiczu, to może pohandlujemy ;) :D ?? Mógłbyś mi podać swój nick? Tak się składa, że przydałoby mi się parę rzeczy, może akurat znajdę coś ciekawego i potrzebnego :) Podam Ci maila, tylko muszę jakiś utworzyć (na potrzeby kafe ;)) a już mi się dzisiaj nie chce :o

Gość Allergowicz
Hej,hej :) Pohandlować zawsze można. Czemu nie? Zależy jednak co Cię interesuje? Np. gres do wykańczania balkonów?? Albo drewniane podkłady pod taras. A tak w ogóle-to dzień dobry:)

Gość kobietka01
Dzień dobry kolego :D hehe, a ja myslałam, że to będzie coś z wyposażenia domu w sensie np. kuchni, pokoju, osprzęt, wystrój jakiś albo cuś ;) :P mów, że wyposażenie balkonu ;) my kobiety mamy bardzo szerokie pole widzenia i wyobraźni :);) Podaj mi swój nick tak czy owak, a nóż widelec będę czegoś potrzebować :) Na razie mam w planach "modernizację" balkonu, tylko ni jak nie mogę się przybrać :o Pozdrawiam i życzę udanego dnia :)

Gość Allergowicz
Ja tylko dałem przykład :) Wyposażenie domu to bardzo szeroka dziedzina. Generalnie sprzedaję to co akurat jest najbardziej "chodliwe". A jakoś teraz ludziska wzięli się za upiększanie balkonów.

Gość kobietka01
lato idzie, to nie ma się co dziwić :) Odnowienie i na dodatek jakieś kwiatuszki ... :P itepe, żeby ładniej było i kolorowo :D Kupiłam mieszkanie w grudniu i powoli zbieram różne bibeloty :) W zasadzie to jeszcze sporo przede mną :) Nawet w sypialni nie mam firanek :o tylko jakieś badziewne rolety :( Ale dzień dłuższy, pogoda piękna, to i pewnie się za doposażenie wezmę w końcu, tak na poważniej :)