Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllol

wczasy w Rowach nad morzem

Polecane posty

Gość alllol

czy spedzaliscie kiedys wczasy w nadmorskiej miejscowosci Rowy??dzis dzwonilam do kobietki i umowilam sie ze w poniedzialek wplace przedplate a teraz troche sie waham,bo nigdy tam nie bylam i nie wiem co zastane,a jedziemy z dwuletnim dzieckiem.prosze o opinie na temat tej miejscowosci i dziekuje.

Gość alllol
hej,nikt nigdy nie byl w Rowach kolo Ustki???

Gość ja byłam we wrześniu
czyli po sezonie i było bardzo fajnie, cicho, pusta plaża, fajne dojście przez las pełen grzybów do plaży, jednym słowem super urlop. Ale w szczycie sezonu bym tam nie pojechała, Rowy do właściwie miasteczko domków do wynajęcia, są całe zamknięte osiedla takich domków, zresztą bardzo ładnych, no ale jak wyobrażę sobie te tłumy na plaży, grilowanie niby na "swoim"kawałku tarasu, ale dwa metry za plecami griluje i imprezuje sąsiad. Większość tych domków, to bliźniaki z dwoma właścicielami.

Gość alllol
dziekuje,ze ktos sie odezwal.teraz juz nie mam wyjscia,wczoraj wplacilam zaliczke babeczce.ciesze sie,dlatego,ze kobieta mi obiecywala piekna,piaszczysta plaze i las z rzeka blisko domu no i ty piszesz podobnie.a co do tlumow no coz,w sezonie trudni znalezc nad morzem nieoblegana plaze,tak mysle.dziekuje jeszcze raz

Gość ja byłam we wrześniu
do plaży przez las idzie sie jakieś 20 minut, radzę trzymac się ścieżek, bo ja dwa razy przeskoczyłam jakąś żmiję, nie wiem czy jadowitą czy nie, ale sam fakt przyprawia mnie o dreszcze.