Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w zasadzie zdziwiona bardzo

Taka miłość się nie zdarza - czyli cały ten cyrk w wykonaniu Danuty Olewnik

Polecane posty

Gość oj ludzie ludzie
musztarda ma rację. Całe to zamieszanie nie jest wywołane tym, że Olewnik został zamordowany! To chodzi o powiązania polityczne, rozumiesz autorko tego beznadziejnego topicu? Jeśli natomiast chodzi o Danutę Olewnik to masz rację. Występowanie przed kamerą 10 razy w ciągu doby życia jej bratu nie przywróci... Ale szczerze współczuje tej rodzinie. Nie dość, że nie widzieli go 2 lata to teraz wysłuchują jakie katusze przeszedł a na końcu okazuje się, że mimo przekazania okupu i tak go zabili

Gość jestes głupia jak but
a dlaczego my ją mamy oświecać :D nie wie, o co chodzi a zakłąda durny temat. niech idzie się doedukowac albo faktycznie obrac te kartofle. będzie to z pożytkiem dla wszystkich :p

Gość w zasadzie zdziwiona bardzo
dla mnie równie dobrze mogłaby powstać komisja śledcza w sprawie stracenia dziewictwa przez Dodę - byłoby podobnie żenująco

oe di maggio Takie wszystkie mądre jesteście, to może oświecicie autorkę, dlaczego komisja ma powstać, bo jak do tej pory tylko ładnie rzucacie błociskiem. Z jakiego niby powodu mam oświecać Autorkę? Przecież zakładając taki topik powinna mieć wiedzę w temacie. Nawet tę elementarną, zdobytą w Fakcie. Błociskiem? Przytoczę tylko jedno ze zdań, choć, to prawda, nie wypowiedzianych do mnie: i wreszcie kto jego i ta jego córkę histeryczną idiotkę tak nakreca i... Nic na to nie poradzę, że alergicznie reaguję na podobne postawy.

Gość oj ludzie ludzie
oj rzeczywiście widać, jak bardzo jesteś inteligentna...

Myrevin Jednak dobrze nie mieć tv.. w ogole nie wiem o co chodzi.. Jasne. Prasy też nie czytasz...

Nie czytam. :classic_cool: A w "radiu złote przeboje" absolutna cisza.. na ten temat.. :D Nie no coś choćby na tym forum czytnełem na temat.. ale nadal gie mnie to.. poważnie.. ciągle tworzą jakieś komisje pod publiczkę.. że niby ktos w tym państwie u władzy kimś się przejmuje. Prawda jest taka że podział "my oni" to nie jest wytwór wyobraźni. Oni mają nas w doopie. I Tyle. Więc idźcie spełnic swój obywatelski obowiązek wyborczy. Bo tylko to możecie... wrażenie że macie wpływ na to co się dzieje w tym kraju.

Gość joe di maggio
musztarda, ciężkie musi być życie tak zasadniczych oraz nastawionych na krytykę ludzi jak Ty. Posiadam o wiele większą wiedzę na temat układu mazowieckiego od Ciebie. Wiem o sprawie Olewnika trochę więcej niż to, co wyczytam z gazet. Znam ludzi pokrzywdzonych przez rzeczony układ osobiście. A mimo wszystko nie stosuję wyzwisk i potrafię porozmawiać na dany temat spokojnie.

Nie będę się z Tobą licytować na temat nabytej wiedzy, naprawdę. Bardzo to dziecinne z Twojej strony. :) I topik nie jest na temat mojego ciężkiego życia, naprawdę. :D 🖐️

Gość joe di maggio
Nie o licytację chodzi, a o dyskusję. A Ty niestety nie potrafisz dyskutować, więc prosiłbym, żebyś już poszła obierać te ziemniaki :) 🖐️

Myrewin>>> zawsze byli jacyś Oni i My. Nawet we wspólnocie pierwotnej. Różne tylko są kryteria tych podziałów. :D

Gość totoito
musztarda skoro jestes taka "mądra" to oswiec o co chodzi. a jak ci sie nie chce oświecać to po co wogole wchodzisz na taki topic? :/ chyba zeby sobie tylko postukac w klawiature... obiad bys w tym czasie zrobila :/

po co wogole wchodzisz na taki topic? :/ Mogłabym zadać Tobie to samo pytanie. Nie zadam jednak, bo mnie to w ogóle nie obchodzi.

Gość totoito
ja weszlam tu zeby sie czegos dowiedziec... a ty nie... tylko zeby zgnoic

Gość totoito
no i okay raz wyraziłaś. a dalej tylko obrzucasz błotem... zamiast powiedziec cos sensownego, co wniesie cos nowego do dyskusji, albo otworzy oczy ludziom którzy wiedzą mniej, lub moze są w błędzie.

Posłuchaj... gdyby to był topik na temat zaniedbań w śledztwie, układów, przyczyn i powodów porwania i późniejszych wydarzeń.. pewnie w ogóle nie zabrałabym głosu. Mówię szczerze, jak jest. Ale jeśli ktoś zakłada topik, pod tytułem po co ten cyrk i kto idiotką steruje, to wybacz... dlaczego mam nie wyrazić oburzenia. Nawet jeśli robię to w kolejnych postach. Mam do tego prawo. Ja odbiegam od tematu, Wy robicie dokładnie to samo. I na tym może zakończmy.

Gość totoito
no lepiej zakonczmy bo nic sensownego i tak z tego nie wyjdzie :/

Gość was dziwi
całe to medialne zamieszanie ? Ja tu czegoś k... nie rozumiem , gdyby ta sprawą po latach totalnego olewania i zamiatania pod dywan nie zainteresowało się najwieksze medium w Polsce zapewne nigdy nie wyszłoby na jaw o jakich układach , przekretach i zwykłym kure....się nie mówi , oburza was zachowanie Jego siostry ? Tak cięzko sobie jest wyobrazic co cała rodzina przeszła i przechodzi w dalszym ciągu ? Ja was szanowni państwo przepraszam ale gdyby taka sytuacja przydarzyła się w waszych domach to zapewniam że zrobilibyście WSZYSTKO żeby to wyjaśnic , ktoś tu mądry pisał o układach tej rodziny z mafią , rozumiem że ta osoba zna tą rodzinę osobiście , była świadkiem takich kontaktów ? K...... co za debilizm wtórny

do \"w zasadzie zdziwiona bardzo\" za nim coś napiszesz to pomyśl o tym że to co masz zamiar napisać może przeczytać ta osoba o której piszesz albo Jej rodzina... powodzenia życzę Ci z takim podejściem do życia...

Gość andaknanaaa
autorka tego tematu jest osoba wybitnie glupia, zawistna i niezwykle zakompleksiona

Gość nie wiem ale mam wrażenie
że każdy się mądrzy, tyle, że ta sytuacja nikogo z nas nie dotyczy i prawda jest taka, że bez względu na to, czy siostra zamordowanego odstawia szopkę, czy komisja śledcza to cyrk, wreszcie - czy to coś da czy nie da, to my mamy za przeproszeniem gówno do powiedzenia... nie wiem, jak mogło dojść do tego, że gość zadawał się z półświatkiem, ponoć już jakieś ostrzeżenia były do jego rodziny (tak czytałam), a mimo to jego bliscy nie nakłaniali go do zmiany "towarzystwa".. nie wiem. ale wiem jedno, że ci ludzie, czyli rodzina Olewników, skoro ma środki i możliwości, to będą się domagać sprawiedliwości. czy ją osiągą - tego też nie wiadomo. jak ze wszystkim w tym chorym kraju. jeszcze jedno - skoro okup został opłacony, to chyba do cholery "honorowo" byłoby porwanego wypuścić, czyż nie? facet był natomiast przetrzymywany przez parę lat w nieludzkich warunkach. to nie jest normalne. pytanie dlaczego tak się działo, że mimo wpłaconego okupu, ktoś postanowił go nie wypuścić żywego? nie wiem, ale byłoby bardzo fajnie, gdyby ktoś odpowiedział społeczeństwu na to pytanie. a przede wszystkim rodzinie Krzysztofa Olewnika..

Gość psychiczna torturo a możesz
rozwinąć myśl;>?

Gość samaEwusia-lat44
zamęczyli tego chłopaka,a ty co?przeszłabyś nad tym do porządku dziennego?to tak samo jak by zapytac...DLACZEGO CHCĄ WYNIESC NA OŁTARZE POPIEŁUSZKĘ? OLEWNIKOWIE DZIEKI TEMU ŻE SA UPARCI,MAJĄ SZANSE,BY TE ŚWINIE KTÓRE ZAMORDOWAŁY IM SYNA,ZGNILI W WIĘZIENIU.