Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos ze mna nie tak

Co myslicie, bo ja to juz sie w tym pogubilam???

Polecane posty

Gość cos ze mna nie tak

Ponad miesiac temu kochalismy sie z chlopakiem bez zabezpieczenia stosunek przerwany, za tydzien powinnam byla dostac okres, ale spoznil mi sie 4 dni, nigdy wczesniej tak nie mialam, moj cykl trwal zawsze 29 dni,ani krocej ani dluzej.PO tym czasie mialamokropne samopoczucie, strasznie bolala mnie glowa, ciagle bylo mi niedobrze, ale nie wymiotowalam, mialam podwyzszona temperature.Ok 3 dni temu objawy te zniknely, czuje sie tak jak zwsze.Ostatnio kochalismy sie rowno dwa tygodnie temu, rowniez stosunek przerwany, chlopak wszedl we mnie tylko dwa razy po czym skonczyl na zewnatrz,w piatek powinnam dostac okres, ale do do dzis sie nie pojawil.Zawsze przed mialambole piersi i brzucha, a teraz nie mam zdnych objawow no i nie ma okresu, aha czuje sie taka napompowana i ociezala jak przed samym okresem i mam wystajacy brzuch(zawze mam plaski, a teraz jest dosc spory i kazdy pyta czy nie przytylam )Kurde czy to moze byc ciaza??? Nie czuje ze moglabym zajsc, ale kto wie, moje znajome jak byly w ciazy to to czuly i tydzien po stosunku mowily ze sa w ciazy, mimo iz zadnych objawow nie mialy ani nie robily testu, ale jak sie okazalo po 1miesiacu mialy racje ze to ciaza.Teraz czuje takie leciutkie skurcze w dole brzucha, boli mnie jakbym chciala kupe, nie wiem co jest, boje sie troche.Dziewczyny podpowiedzcie cos.AA tydzien temu zakonczylam kuracje odchudzajaca z meridia, moze to odstawienie leku jest przyczyna zatrzymania miesiaczki??????????

Gość cos ze mna nie tak
Nie robilam jeszcze, boje sie :(( ale w koncu bede musiala :( Poczekam do wtorku jak sie okres nie pojawi to chyba wszystko bedzie jasne :(

Gość na pewno jesteś w ciąży
na 100% ile wy macie lat?

Gość cos ze mna nie tak zrób ten
test albo badanie krwi. Być może to skutek odchudzania, ale lepiej sprawdzić :) Ciężko u Ciebie jasno stwierdzić czy to ciąża czy nie... Ale uszy do góry 🌻

Gość jagoodka00 nie jesteś w ciąży
ale nie rozszyfrowałam czy Ty w końcu ten okres dostałaś (spóźnił się) czy nie ma go do dziś? Jeśli nie ma to czas na wizytę u ginekologa. Coś jest nie tak, ale ciąża to nie będzie. Może za bardzo się stresujesz.

na 100% w takim razie nie jesteś w ciąży i nie masz się czym martwić :)

mozna PLAMIĆ w ciąży, nigdy nie będą to normalne krwawienia. A Ty nawet nie miałaś pełnego stosunku tylko peeting. W ciążę nie tak łatwo zajść... zresztą tyle testów Ci to potwierdziło. Niepotrzebnie się nakręcasz.

uwierz, już dwano byś wiedziała że jesteś w ciąży. Jak nie pierwszy to drugi test by Ci pokazał pozytywny wynik. A ty masz kilka za sobą i każdy ujemny... Jeśli chcesz się sama nakręcać to droga wolna. Ale ze stresu w końcu okresu faktycznie nie dostaniesz... Jeśli tak bardzo się boisz idź do ginekologa, zrób badania krwi... I zapomnij narazie o seksie, bo do niego jeszcze nie dorosłaś ;)

juz mi brak słów :o Nie będę Cię zapewniać, że w ciąży nie jesteś skoro Ty masz na ten temat inne zdanie (chociaż nie masz ku temu podstaw). Zamiast się cieszyć wiosną, słońcem za oknem to Ty się wkręcasz w urojoną ciążę...

Gość nie jesteś w ciąży i kropka
uśmiechnij się i nie panikuj :)

Gość ebleble
to byś mniej kasy na gumki wydała niż na te testy, a byś nie miała stresu, a już w ogóle jeśli masz takie libido jak ja to 20 razy mniej (obliczyłam XD)na tabsy nie no nie masz co z pieniedzmi robic XD

ja wcale nie myślę, że jesteś dziwką, aczkolwiek nad tym czy głupa to można się poważnie zastanowić.. 5 negatywnych testów a Ty myślisz, że w ciąży jesteś... NIE JESTEŚ:)

Gość ebleble
dziwka to osoba, która uprawia seks za pieniadze, wiec jak ci za to nie zaplacil to nie jestes dziwka XD ale naprawde przesadzasz z ta ciaza 5 testow to już jest apokalipsa wez pod uwage ze mozesz byc bezplodna ja jak mialam grype zoladkowa i sie nie wchlonely przez to co najmniej dwie tabletki tym wlasnie sie uspokajalam XD

Gość cos ze mna nie tak
A gdzie wy przeczytaliscie ze zrobilam 5 testow??? Ja nawet jednego nie zrobilam!!!!!Pewnie bede musiala,skoro znowu spoznia mi sie miesiaczka.Okres miesiac temu mialam,ale spozniony o 3 dni.Jakbym byla w tej ciazy,to moze powinnam miec jeszcze inne objawy oprocz zatrzymania okresu np.bol piersi? Ja nie odczuwam zadnych dolegliwosci oprocz lekkich skorczow w dole brzucha tak jak mialam zazwyczaj przy okresie no i tych mldlosci przez 5 dn, ktore minely 3 dni temu.Nie wiem co sie dzieje:((

Gość a to co znowu
Dziwne to troche, nie wiadomo z czym wiaza sie te twoje dolegliwosci no i brak okresu, na ciaze to nie wyglada, ale nic nie wiadomo.Najlepiej zrob test,wtedy bedziesz miala pewnosc.