Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydam kota

DO MIłOśNIKóW KOTóW PERSKICH i nie tylko.

Polecane posty

Gość wydam kota

Pewnie nic tutaj nie załatwię, ale mam pewien problem. Mam kota - Pers egzotyczny - jest już wiekowy bo ma ok. 8 lat. Muszę go wydać bo okazało się po 4 miesiącach, że moja dzidzia nie może znieść jego sierści:o Poza tym nie mam kompletnie czasu, żeby się nim tera opiekować - czasem nawet zapomnę dać mu jeść :o Jest nauczony załatwiać się do kuwety, a jak położy mu się choćby kawałek koca w jakiś jednym stałym miejscu to przeleży tam cały dzień, więc nie jest problemowy. Oto jego zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f2dd5ad8e9485f53.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bca192ea449390b0.html To jest kot z rodowodem.

Gość trochęciężko będzie Ci znaleść
nowy dom dla tak wiekowego kota... Może podaj przynajmniej z jakiego miasta czy okolic jesteś - może ktoś kota przygarnie :) A ze znajomych czy rodziny nikt by go nie chciał?

Gość wydam kota
Okolice Katowic.

Gość wydam kota
Oddać. Podobno żeby się dobrze chował daje się przysłowiową złotówkę:)

to zrób tak jak radzę. Tam są miłośnicy kotów i zawsze znajdzie się ktoś chętny, by uratować kotka przed schroniskiem, nawet jak ma 18, a nie 8 lat. Jak na kota to on wcale nie jest taki stary ;) Ja bym była pierwsza do wziecia tego kotka, ale niestety mam w domu dwa pozostałe "łączenia" łańcucha pokarmowego, tj. psa i szczury ;)

Gość wydam kota
Ja mam jeszcze jednego kota i psa też:) Szczura mi brakuje kurde no:D Ale ten kot ma taki puch jakby a nie sierść, a tamten kot ma zwykłą sierść.