Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly biust

Maly biust

Polecane posty

Gość Maly biust

Mam 16 lat i bardzo maly biust. Zastanawiam sie czy kiedykolwiek mi urosnie. W mojej rodzinie nie bylo nigdy takich problemow. Trafilo wlasnie na mnie. Czy niektore z was tez mialy taki sam problem jak ja?? Mojemu facetowi sie bardzo moj biust podoba bez wzgledu na jego rozmiary. Kiedy wam zaczal rosnac biust??

Gość Maly biust
i jak często sie podmywacie? Bo ja myję zadnią część ciała dwa razy w miesiącu i mojemu chłopakowi bardzo się to podoba niezależnie od terminu kąpieli:)

Gość Maly biust
podszyw nie godny uwagi

Gość cycolinek
a jaki masz rozmiar?

Gość moj rozmiar to AA

Gość Maly biust
Nie wiem. Nawet nie przypuszczałam, że zęby mają rozmiary. Ps. Przepraszam za ortografa. Wiem, że "niegodny" pisze się razem ale jestem zbyt zaabsorbowana rozmiarem swoich piersi, głębokością pochwy i obwodem odbytu aby martwić się jeszcze o ortografię:O

Gość Maly biust
pssssssssssss ale masz poziom inteligencji jesli chce sie tobie pisac takie bzdety

Gość Maly biust
Wiem, wiem. Powinnam napisać "ci", a nie "tobie" ale jak już wspominałam interesuje mnie tylko aspekt waginalno-analny tego świata:)

Gość Maly biust
Stawiam klocki o średnicy 20 cm. Czy to znaczy, że mam bardzo rozjechany odbyt? Dodam, że mojemu facetowi bardzo sie mój odbyt podoba, ale ja mam problem:(

Gość Maly biust
Ostatnio zmierzyłam sobie sufmiarką odległość między prawym sutkiem, a lewą dziurką od nosa i nie wiem, czy mam wlaściwe wymiary. Ktoś pomoże, pliss?

Gość Maly biust
Dodam, że grywam amatorsko na flecie mojego sąsiada spod dwójki. Czy to ma bezpośredni wpływ na szerokość mojego otworu gębowego, który notabene bardzo się mojemu chłopakowi podoba?

Gość Maly biust
Kurcze, właśnie zmierzyłam sobie odległość między lewym sutkiem, a prawą dziurka od nosa i jest cm różnicy niż miedzy prawym sutem/lewą dziurką. Czy ktoś na forum podnosił sobie sutka hirurgicznie?:(

Gość Maly biust
ten topik zalozylam dla powaznych ludzi a nie dla jakichs niedojrzalych umyslowo podlotkow, ale widac ze niektorzy jeszcze nie dorosli psychicznie zeby to zrozumiec.

Gość Maly biust
Dodam, że z przerażeniem stwierdziłam dziś rano, iż rozdwajają mi się cebulki włosowe. Czy to może być spowodowane dysproporcją sutkółw i nozdrzy?

Gość Maly biust
Za to ja jestem tak dojrzała, że mam szafę dowodów osobistych i kufer aktów zgonu:) Ps. To nie jest podszyw:)

Gość skończ już
w tobie jest perwersja graniczaca ze zboczeniem umysłowym

Gość Maly biust
nie widzicie ze to podszyw??

Gość założyłaś dwa
identyczne topiki pod dwoma różnymi nikami. Jesteś głupią flądrą:O

Gość Maly biust
Jestem bardzo poważną i dojrzałą umysłowo osobą. Ostatnio by dac odpocząć moim rozjechanym otworm waginalno-oralnych, postanowiłam załadować sobie kabana w ucho, bo czytałam na kafeterii, że jak sie popieści to sie wszedzie zmieści. Podkreślam, nie jestem żadnych podlotkiem, tylko dojrzałą osobą!

Gość Maly biust
Dodam, że moją dojrzałość mogę w każdej chwili udowodnić demonstrując publicznie włochate łydki bądź malownicze rozstępy na biodrach:)

Gość Maly biust
Mój chłopak też nie jest żadnym podlotkiem i ma bardzo duży biust. Czy to może stanowić problem? Pomóżcie, mi ten jego biust sie bardzo podoba, ale sami wiecie...mam problem:(

Gość Maly biust
Zresztą nie jedyny. Obawiam się, że on ma większego penisa niż ja. Czuję się przy nim nieco skrępowana:O

Gość Maly biust
Dodam, że jego wlosy łonowe układają sie w fale, a moje w loczki. Zastanawiam sie, czy warto dalej z nim być:o

Gość Maly biust
Jedyne co nas łączy to zamiłowanie do twórczości Mieczysława Foga. Nie wiem czy to wystarczy do założenia podstawowej komórki społecznej:O

Gość maly biust jest fajny
geje takie lubia :)