Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AKAKKAKAKAA

CELLULIT NA POSLADKACH?

Polecane posty

Gość AKAKKAKAKAA

CO Z NIM ROBICIE? JAKE CWICZENIA WYKONYWAC ZEBY SIE GO POZBYC?MOZE JAKIES BALSAMY

Gość sibi
balsam antycelulitowy,cwiczenia na miesnie posladków i masaz pod prysznicem.tyle moge ci poradzic

Mi kremy i ćwiczenia nie pomogły, było widac tylko malutką różnicę ale nie pokazałabym się tak w kostiumie np. Lepiej już wybrać się na zabieg Dermapen. Po 2 dniach skóra doszła do siebie i nie ma już cellulitu więc pozostaje tylko dbać o siebie i prawidłowo się odżywiać :)

Gość McandyCrush
a tam kremy nic nie pomogą ;/ ale ostatnio na profilu laski którą obserwuje zamiescil się wpis o tym jak w połączeniu z cwiczeniami dietą oraz zabiegami na ciele przeszła transformację i przyznaję ze efekt jest po prostu wow fakt ze nie są to najtańsze zabiegi ale kurcze moze warto zainwestować w siebie ? https://pl-pl.facebook.com/kosmetolog.abigail/ tutaj jest ten wpis ..co myslicie?

Gość gość
oj dziewczyny! sex, tylko dobry sex pomaga. ale gdzie tu znaleźć taki sex co by po nim póxniej nie płakać?

Gość gość
Hej mam 33 lata po ciąży rzucił mi się celulit na posladkach, mimo ze jestem dosc szczupla. Moge wam podpowiedzieć co mi pomogło dość szybko. Masaż szczotka prostokątna do włosów na sucho poprawia krążenie i nierówności znikają polecam.

Gość gość
Postaraj się znaleźć jakąś aktywność, która Ci będzie dawała przyjemność - np zumb, rower, basenę albo jakiś taniec. Do tego wyrzuć węglowodany proste z diety na tyle na ile to możliwe, dorzuć jakiś spalacz - u mnie świetnie sie sprawdza Efedrynę, lek często używany przez sportowców, kulturystów który przyczynia się do budowania beztłuszczowej sylwetki opartej na ładnie zarysowanych mięśniach. Zamówiłam od dziewczyny z forum - Gosi (kom.733 405 371) i jestem bardzo zadowolona. Boczki, cellulit i oponka zniknęły, zarysowały się bardzo fajnie mięśnie, kilka zbędnych kilogramów też spadło.

Gość gośćAnge
Jak chcesz skutecznie walczyć z cellulitem to polecam Ci produkt https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/. W miesiąc zobaczysz pierwsze efekty, a do tego bez ćwiczeń czy drogich masaży :) ja stosowałam około pół roku i efekty są świetne.