Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuska06546

Problem...

Polecane posty

Gość tuska06546

Mam nowy komp, dostep do neta jak widac, ale nie moge zainstalowac gg, tzn, sciaga sie , ale jest na niedostepnym dlaczego tak? na drugim kompie gg działa jak trzeba...dodatkowo po wejciu na niektore strony pokazuje mi sie ze trzeba zainstalowac wtyczki...no i zaczyna sie' mozilla wyszukuje wtyczki' ale trwa to juz przeszlo godzine! o co w tym chodzi? czy te wtyczki maja jakis zwiazek z gg? w dodatku nie chodzi mi poczta na googlach...kurcze, pomozcie ja umiecie...

Gość tuska06546
prosze pomzcie, to dla mnie wazne...

Gość tuska06546
naprawde nikt nie wie co mam zrobic?

Gość tuska06546
up

Gość ej no pomocy
!!!

Gość onuca
prawdopodobnie masz vistę, więc GG kiepsko sobie radzi z vistą bądź odwrotnie...prawdopodobnie po załączeniu gg nie chce się łączyć z serwerem , tak jakby w ogóle nie było żadnego zalogowanego użytkownika i po prostu najlepiej jes wtedy przejść w ustawienia i na nowo wpisać swój numer gg i hasło i gg powinno zaskoczyć , jest do dośc upierdliwe...znalazłem jeden sposób , który niestety się nie sprawdził więc nei polecam. co do wtyczek to chodzi o flasha i shockwava, czyli wtyczki Adobe do odpalania no filmików z youtu=ba czy gierek bezposrednio ze stron www. http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi to powinno załatwić spra, ściągnij zamknij przeglądarkę odpal pliki i zainstaluj.

Gość onuca
wtyczki nie mają związku z gg a co do poczty to rozumiem ,że chodzi o gmaila?? tznjaki jest objaw tego że poczta nie chodzi??? może masz przez przypadek witrynę dodaną do zablokowanych w firewallu albo coś podobnego

Gość dzieki za pomoc
GG zalozylam nowe i nic...na drugim kompie wszystko działa, a co do gmaila tego z googli to po kliknieciu na ikone gmail pokauje sie komunikat nie odnaleziono serwera mimo ze na drugim kompie wszystko działa bezbłednie...nie wiem o co chodzi, niby net jest ale niektore rzczeczy sie chrzania...