Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

gdzie Ci mężczyźni

Polecane posty

Gość jedzą teraz obiad u mamusi

Gość silencerka
chociaż jeden się znalazł :D

najważniejszy jest finał tej piosenki: Nie ma, nie ma, nie ma nie ma, nie ma, nie ma, nie ma nie ma..... :)

nie ma już szarmanckich i dżentelmenów... jak idzie taki bucuś, to przed kobietę wchodzi i się pcha jeszcze bezczelnie... nie ma już tego przeważnie, że drzwiczki otwiera...puszcza przodem , odsuwa i przysuwa krzesełko :O

ostatnio jakoś ich nie widze takich prawdziwych z krwi i kości co by no wiecie :D:P a i witam tych co przynajmniej twierdza że sa prawdzwi.. ale jeszcze weryfikacja musi byc weryfikacja to juz takie zboczenie zawodowe:P:D bo ciagle musze cos weryfikowac :D

Gość a jaki to prawdziwy bo może
to ja

gdyby wszyscy mężowie bylli prawdziwi mężczyznami to by było pięknie.. a tak no cóż rzeczywistość jest o wiele smutniejsza..

oj mam zadatki na prawdziwego masuję stopy oj lubię to ale numer nawet nie wiedziałem że to cech prawdziwego mężczyzny :)

na weryfikacje nigdy nie jest za późno :D to sie tak opisac nie da.. trzeba zobaczyc i ocenic :D i wtedy można powiedzieć czy prawdziwy czy nie. najważniejszy jest charakter wygląd itd itp.

\" historio historio coś ty jest za pani, że przez ciebie giną chłopcy malowani\"

Gość świat się zmienił
Teraz już tylko są: babo-chłopy , które upodnobniły się do facetów i nawet krawaty zakładają i chłopo-baby ,

angiie jacy mężczyźni ????!! ja myślę, że się przejęzyczyłaś... takie pojęcie NIE ISTNIEJE !! chłopinki, chłopinki i jeszcze raz kruche chłopinki... Najbardziej to mnie śmieszy ta reklama od MOBILKINGA...juz bankrutują...