Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

gdzie Ci mężczyźni

Polecane posty

no damy to przed wojną wyginęły dlatego prawdziwi mężczyźni rozpętali wojnę o tą resztkę która została i też wyginęli wojny zawsze są przez kobiety

"wojny zawsze są przez kobiety " hmmm... raczej o to że zawsze chcieliście i chcecie być PANAMI całego świata najlepiej... a tu plany się nie powiodły, oj jaka szkoda...

wszystko jest przez kobiety a bez nich byście wygineli :D wojny sa potrzebne taka naturalna selekcja :D nie ma nas kto zjadac to sami sie zjadamy

Gość Ju...
Aguś, w żłobku szukaj męskiego faceta. Taki jeszcze ma szanse.

Gość świat się zmienił
Najczęściej wojny rozpoczynali faceci z powodu kobiety a teraz zmądrzeli i doszli do wniosku , że nie warto się bić o kobietę bo ona i tak zrobi co chce :)

a po co mi facet w żłobku? ja sie nie chce zajmować dziećmi jak narazie

Gość silencerka
to ja już ni wiem jaki to jest prawdziwy facet :O

Tentamten--- może ewentualnie dasz NAM kobietom radę...choć wątpię, bo teraz chłopinki mają mała siłę przebicia...

:D a o co tu walczyć albo jesteś facetem albo nie a kobietom i tak nigdy nie dogodzisz jak będziesz przystojny wysoki ale czasem zapomnisz o kwiatku to juz w ich oczach prawdziwy nie jesteś tylko facet myślący tylko o sobie a jak nosisz kwiatki to mameja

Gość Ju...
Po co facet w żłobku? Bo go możesz jeszcze ukształtować, jak chcesz. A tak, to musisz szukać takiego, którego inna kształtując miała podobne preferencje do Twoich:P

Gość świat się zmienił
Co by nie robić to i tak facet ma przechlapane u kobiety , ponieważ kobiety mają w genach narzekanie na facetów :(

Gość Ju...
NIe wiem, Piętko, co by mi wyszło. Dlatego preferuję gotowe dania.:P Albo głodówkę.:D

na narzekanie kobiet pomaga magnez ale to najczęściej trwa około 7 dni w miesiącu więc da się przetrzymać :D:D

a po co ja mam kztałtować faceta jakieś innej kobiecie.. ? no niby mogę .. :D piątka Ty masz złe doświadczenia z kobietami.. nie wszystkie sa takie jak Twoja była..

bo inna kształtowała dl amnie więc ok.. mogę kształtować też innej :D