NiunieXa 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 Witam, będę zmieniać teraz antykoncepcję z plastrów na pigułki i czy mogę odstawić teraz plastry,odczekać miesiąc ( poczekać aż wróci naturalny okres) i wtedy przejsć na tabletki ? czy taka miesieczna przerwa raczej nic nie da? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulkaaaaa Napisano Kwiecień 27, 2008 hej a czemu zmieniasz? ja chce przejsc z tabl. na plasstry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tupti 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 W sumie to nic nie da,a powrót do naturalnego cyklu może trochę potrwać.Czasami dłużej niż miesiąc.U mnie przez ponad 100 dni miesiączka się nie pojawiła i musiałam pójść do ginekologa po tabletki na wywołanie.Nie twierdzę,że w Twoim przypadku też tak będzie,ale po co ryzykować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastolatka___ Napisano Kwiecień 29, 2008 Tz. z tego co wiem przerwa by się przydała, ale nie miesięczna tylko 3-5 miesięczna < zależy jak długo brałaś plastry > tak żeby organizm odpoczął, zwłaszcza jeśli planujesz mieć dzieci w przyszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach