Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chyba nigdy nie

jestem w szoku - moje kolezanki i znajome rodza dzieci

Polecane posty

sa ode mnie mlodsze, normlanie pracuja. Rany to tylko ja mam takie klopoty z relacjami z ludzmi, ze ani stalej pracy ani normlanego chlopa nigdy nie mialam... :(ech

Gość moge Cie pocieszyć
osoby, które maja klopoty z relacjami z innymi zazwyczja sa bardzo inteligentne. wysoki poziom EQ (inteligencji emocjonalnej) zwykle idzie w parze z niskim IQ i odwrotnie

moge Cie pocieszyć--> niestety masz racje :(...IQ to ja mam wysokie, tylko, że to drugie kju mam chyba ponizej zera :o czy to się może leczy, orientuje się ktoś?

Gość ściagaj majtki ja cie wylecze
:classic_cool:

Gość jestem wyjatkiem od reguly
mam wysokie IQ oraz stalego chlopa

jestem wyjatkiem od reguly-->? i jesteś z nim szczęśliwa?

Gość jestem wyjatkiem od reguly
jestem przeszczesliwa, szesc lat razem i 3 jako malzenstwo. wlasnie oglada mecz i tak slodko pokrzykuje:))

no to extra..przynajmniej jakaś krzepiąca wypowiedz na tym forum ja niestety mam juz pewne odchylenia przez to wszystko- będę nadrabiać na randkach w necie ;; myslę, że powinnam nadgonić swoje EQ i liczę na to, że obędzie się bez zbyt dużych kosztów

Gość lllllllaaaallla
zgadzam się z diadnozą jestem inteligentna (oczywiście nie tylko ja doszłam do tych wniosków) a moje życie osobiste to też jakieś dziwy, sama nie wiem o co mi chodzi :-)

bo facet to ma zawsze łatwiej - baba go naprowadzi, pokaże, że jest nim zainteresowana a on tylko łąskawie wtedy dalej pociągnie nić znajomości i już a kobieta to ma pod górkę...:o🖐️

e tam, ja znam duzo inteligentnych osob szcesliwych w zwiazkach :P co do dzieci- fakt ja mam 21 lat a kupa moich znajomych juz mezata/zonata i dzieciata :o polowa z nich ma juz dzieci ktore lada chwila ida do szkoly..

Gość akloier
dla mnie ktos kto ma dzieci przed 25 rokiem zycia przegrał życie .. Dzieci robia wczesnie ludzie w panstwach biednych . NA zachodzie standardem jest kobieta zachodzaca w ciaze około 30 -tki

Gość prowizorka
A moze to nie kwestia samej wysokosci IQ a tego, ze zdajac sobie sprawe, ze jest sie nieprzecietnie inteligentnym zaczyna sie stawiac wysoko poprzeczke ewentualnym kandydatom na partnera? Moja siostra ma takie cos i sama przyznaje, ze majac okreslony tytul i pozycje z byle kim (w jej mniemaniu) sie nie zwiaze.

Gość a co powiecie na to
że ja mam wysokie IQ, zazwyczaj w testach wychodzi mi 154-159, EQ też mam wysokie, chociaż nie testowałam. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, ze nie znam ani jednej osoby, która by mnie nie lubiła, jeśli pogada ze mną przynajmniej 30 minut:O Po prostu tacy ludzie nie istnieją. W dodatku każdy, począwszy od ludzi egzaminujących mnie na uczelni, skończywszy na pierwszy raz widzianych w życiu małolatach twierdzą, że jestem bardzo inteligentna. A i tak jestem sama, nie mam faceta, dzieci w ogóle mieć nie zamierzam. Moje relacje z ludźmi są dobre. Dopóki nie znajdę jakiegoś faceta, któremu- tak mi się wydaje- mogę zaufać:O Wtedy zawsze okazuje się, że jestem głupia nie ufając swojemu rozumowi. A rozum mi mówi- żadnych facetów, nigdy.

Gość lllllllaaaallla
mnie też wszyscy lubią facetó jakichś tam miałam, żaden mnie nie rzucił, ja ich nie kochałam :-O

jak to ich nie kochalas?

a powiedzcie co myslicie o wplywie relacji rodzinnych na zycie uczuciowe czlowieka? czy to mozliwe, ze one rzutuja na zyvie uczuciowe delikwenta mimo, ze czlowiek jest dorosly?

Gość lllllllaaaallla
no jak ich poznaąm dobrze to uczucie pryskało :-) moje dzieciństwo miało na pewno decydujacy wpływ na życie uczuciowe ... niby tylu facetów mnie podrywało (naprawdę wielu) ale nie wiem dlaczego nikt mi sie nie spodobał na tyle, zeby stworzyć stałe więzi... potem zaczęłam myśleć, żewszyscy na to zasługuja tyllko nie ja ;-)

Gość mioer
to moze sama zacznij podrywac i wybierz takiego jaki ci pasuje ? Mnie za czesto kobiety nie podrywaja , ale okolo 10 razy w zyciu było . RAz w parku na przyklad nieznajkoma pytala czy nie chce znia chodzic.

Gość mioer
kobiety ktore nie podrywaja maja gorzej , bo musza wybierac tylko wsrod facetow ktorzy je podrywaja , a czasem zdarzy sie w koncu taki ktory sie im podoba , a ich nie poderwie.

:( a jak sie podrywa faceta?

no to się ujawnię pod czarnym :-) llllaaaallllaaa czyli ja nie tak, ze w ogóle nie podrywam, z jednym próbowałam, ale zanim się zastanowił to mi przeszło :-)

Gość pietra pana
Moja kolezanka poderwala sobie meza. W pubie centralnie do niego podeszla i spytala sie czy moze sie przysiasc. II tak zaczela sie ich znajomosc przypieczetowana potem slubem. Sa bardzo szczesliwi a on swiata poza nia nie widzi. Ale ta kolezanka moja zawsze miala tak ze jak wypila troche to byla zdolna do wszystkiego.

Gość mioer
kobiety roznie podrywają . CZasem mniej bezposrednio i powoli . Inne patrza caly czas w oczy

ja zanim zaczełam podrywać tego pana to długo go znałam ... do obcego faceta raczej bym ni epodeszła, a jakoś tak wolę na odwrót :-)

Gość mioer
chyba na kobiety dziala usmiech , z pewnoscia działa . Dlatego staram sie nie usmiechac . RAz mialem akcje ze zapomniałem o tym i mialem dobry humor usmiechalem sie lekko patrzac przez okno auitobusu . Gdy juz mam wysiadac to odrywam oczy od szyby no i widze spojrzenie jakichs laski na sobie , ktora usmiecha sie w moim kierunku , a ze jestem niesmialy to nie lubie jak ktos na mnie zerka szczegolnie jak jest to ładna dziewczyna.

mioer kiedy kończysz 15 lat? moze jak będziesz miał 16 to ci przejdzie ten "lęk" pzred uśmiechami dziewczyn :-D

Gość mioer
mam 25 lat

przegrałeś zycie :-D a powaga, idź do psychologa, nawet jeżeli nie pomoze to nie zaszkodzi :-)