Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chyba nigdy nie

jestem w szoku - moje kolezanki i znajome rodza dzieci

Polecane posty

Gość mioer
. .. Dowod ze nie mam 15 lat całka z x = x2 /2

Gość bo najprościej siedzieć w
necie i się nad sobą użalać. A szczęściu trzeba wyjść na przeciw, jeżeli go się nie szuka to i się nie znajdzie... taka jest reguła. Potem obudzisz się około 30 i się okaże że co ciekawsi faceci są już zajęci. Więc trzeba zacząć szukać już w wieku 20 lat. Ja swojego narzeczonego też poderwałam i pierwsza zaproponowałam mu randkę

Gość mioer
przegrałeś zycie dlaczego przegeałem?

Gość iore
pojebane . LASki na ciebie leca i moglbys kazda zaliczyc skoro tak latwo ci przychodzi zawracanie im w glowie. A ty dajesz noge ?

Gość a ja chyba nigdy nie
nie poderwe nikogo nie umiem nie umiem nawet rozmawiac, bo nikt ze mna nie gada zyje jak emerytka i bede zyc jak emerytka dopoki nie znajde pracy

Gość a co powiecie na to
Ej, ludzie, nawet jak poderwę faceta, to on i tak zaraz ucieka twierdząc, że jestem super, a on nie:O

"17:57 bo najprościej siedzieć w necie i się nad sobą użalać. A szczęściu trzeba wyjść na przeciw, jeżeli go się nie szuka to i się nie znajdzie... taka jest reguła. Potem obudzisz się około 30 i się okaże że co ciekawsi faceci są już zajęci. Więc trzeba zacząć szukać już w wieku 20 lat. Ja swojego narzeczonego też poderwałam i pierwsza zaproponowałam mu randkę " A ja jestem starszy i ciekawy a nie jestem zajęty:P.