Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomaa

chłopacy czy brzydka dziewczyna ma u was szanse?

Polecane posty

Gość nieznajomaa

chłopaki nie jestem zbyt ładna i jestem raczej niesmiała czy takie dziewczyny maja u was szanse czy sa skazane na samotnosć.Jak okazujecie dziewczynie ze jesteście nia zainteresowani ale nie poprosicie jej o chodzenie bo jest np brzydka lub co innego bo was koledzy wysmieją.Czy patrzycie tylko na wygląd ?

Gość rada faceta
a dlaczego czujesz się nie ładna , czy lustro pęka na Twój widok ?

Gość mioer
niesmiałe maja wieksze szanse niz smiałe doda w koncu jest smiała , a nie mialaby u mnie szans nawet jakbym sie jej podobał Natomiast wyglad jest wazny . Znajdziesz sobie jednak faceta ktory preferuje taki a nie inny typ urody . To ze dla kogos jakas dziewczyna jest łądna nie znaczy ze innemu musi sie podobac.

a propos hollywoodzkich kanonów uma thurman nie jest zbyt ładna, właściwie w ogóle nie jest ładna ale wielu się podoba, mnie także tego rodzaju przykladów osób poza kanonem ale dobrze "zrobionych" i mających jakąś aurę, albo sprawiających wrażenie interesujących :D jest wiele należę do takiego gatunku chłopaków, u którego nie ma szans kobieta pozbawiona sex appealu, który wyraża się bardziej w ruchach i postawie, niż samej urodzie oczywiście, z rzadka zdarzają się osoby naprawdę brzydkie i nie będę wmawiał, że to nie szkodzi jednak większość kobiet uważajacych się za brzydkie, po prostu brzydko sie porusza, fatalnie ubiera, nosi niepasującą fryzurę, nie maluje się lub maluje się źle...

Gość przestańcie sie pocieszać
na wzajem - ot, kółko wzajemnej adoracji :) Są brzydkie baby, i takie są wykluczone ze społeczeństwa, chyba że się zaineteresują jakimiś fetyszami, BSDM i te sprawy, to może kogoś znajdą :classic_cool:

Gość vty
Brzydkie do BDSM:classic_cool:

Gość sylwiana
nie ma brzydkich kobiet,są tylko zaniedbane,nieumalowane,czyli niedbające o siebie.A tak w ogóle to każdy ma inny gust.

Gość fsgretregfd
Nigdy nie byłam pieknością z okładki, a na powidzenie narzekać nie mogę. Może nie mam cudownej twarzy, noszę okulary, ale mam zgrabną figurę, jestem proporcjonalnie zbudowana, staram się ubierać tak, aby podkreślić moje atuty, a zakryć wady. Oprócz urody liczy się charakter, trzeba czymś zaskoczyć faceta, umieć śmiać się samej z siebie, wychodzic na imprezy, nie zamykać się na ludzi, ale tez nie zadzierać nosa i nie być "lodową księżniczką". Do tego szpilki, niekoniecznie na wysokim obcasie, wystarczy np. 4-5cm (ale jeżeli nie umiesz w nich chodzic to odradzam, nie ma nic gorszego niż biodra wypchnięte do przodu i ugięte w kolanach nogi). Kiedys ubrałam sobie sandałki na obcasie i mini, nie mam superzgrabnych nóg, a jednak prawie każdy facet sie za mna oglądnał, wielu zaczepiało itp. Dodam, że owa mini nie była aż taka krótka, zakrywała to co trzeba, przy pochylaniu się również :P. Mój facet uparcie twierdzi, że uwielbia moje perfumy - kobiece, zmysłowe. Uwielbia wtulać się w moje włosy, całować skórę, często powtarza "cudownie pachniesz". Mam niezbyt piekna kolezankę - ma ślady po tradziku, troche przyciężką sylwetkę i pare kg za dużo... A jednak jest sympatyczna, lubi się pobawić, ale ma zasady, który się trzyma. I co? Ciągle sie do niej odzywaja jacyś faceci zainteresowani bliższą znajomoscią. Trzeba mieć w sobie "to coś".

Gość kibolski
nie ma brzydkich kobiet !!! Z tych nieakceptowanych są tylko niezadbane i małokobiece ...

Gość grymixxx
ma szanse, tylko na co? ;)

Gość cooooooooorrr
kurczę, a ja mam taką brzydką kumpelę, przyjaźnię się z nią już od 7 lkat chyba i wiem , że jest naprawdę swietną osobą. niestety żaden facet jej nie chciał bo jest naprawdę brzydka, ma pokrzywione żółte zęby, ogromny nos, zniszczoną tradzikiem twarz.. :( nie ma też dobrej figury. w takich przypadkach to już niewiele można zaradzić charakterem, co widzę po jej życiu. ona jest wspaniałą osobą, nigdy mnie nie zawiodla i ma świetny charakter, w towarzystwie jest bardzo lubiana, a mimo to nikt się w niej nie zakochal i to pewno z powodu wyglądu:( to bardzo przykre, szczególnie gdy no ktos mnie pyta "a co ta twoja kumpela jest jakaś dziwna, ona jest chora czy co? " :(:( chciałabym jej pomóc ale nie potrafi e:(

co znaczy brzydka ? czasem dziewczyna może mieć zaniżone poczucie wartości i oceniać się niżej niż jest a czasem faktycznie mamy przypadki kiedy dziewczyna jest bardzo brzydka zarówno z twarzy jak i z figury i z taka bym się nie wiązał bo jak mam się wiązać z kimś kto mnie nie pociąga ?

Gość nieznajomka
ja mam figure ładno tyle ze twarz troche nie tego i to mie najbardziej we mnie wkurza