Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

pytanko

Polecane posty

hej dziewczyny mam pytanko, biore novonette od parwie pol roku i zawszeo 18. wczoraj zaczelam kolejne opakowanie ale sie zamulilam i wzielam tabletke o 21, czy teraz mam cale to opakowanie brac o 21 czy te 3h nic nie znacza i moge o 18 jak zawsze? prosza o odp

Gość nic nie znaczy

Na ulotce od tabletek powinnaś mieć napisane wskazówki.Ja biore inne, ale zasady są takie same - jeśli tabletkę wzięło się w czasie krótszym niż 12 godz.od prawidłowej godziny, to jest wszystko ok czyli działanie tabl.anty. jest zachowane. Gdybyś zapomniała o tabletce dłużej niż 12 godz. to ewentualne dodatkowe zabezpieczenie przed ciążą zależy od tego w którym tygodniu cyklu jesteś, ale to już temat na inny raz.

cd.: resztę tabletek bierzesz nadal o 18 nic się nie zmienia

Gość niartyna
witam jestem zaniepokojona ze wpdałam , uprawialam z chlopakiem petting , nasienie bylo w okolicy pochwy , od tamtego czasu niemialam zadnych kontaktów seksualnych , to było jakies 7 tyg temu, zrobiłam 5 testów ciążowych pierwszy 7 dni po petingu drugi 12 dni po petingu -(dzien spodziewanej miesiaczki) nastepny 28 dni po pettingu nastepny tydzien po terminie nastepnej miesiaczki i natepny 2 tyg po terminie nastepnej miesiaczki robiłam PRE-TESTY i QUIK VUE2 TESTY WYSZŁY NEGATYWNE wszystkie! robilam z porannego moczu , a po terminie miesiaczki z moczu w środku dnia jednak boje sie ze jestem w ciazy jak myslicie?

Gość niartyna
a ztym facetem juz niejestem zostawil mnie i wyjechal (poleciał) do kanady