Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GEJSZA88

Znowu W Zyciu Mi Nie Wyszlo...

Polecane posty

ojjj dziewczynki.....duzo by tu gadac .Wlasciwie to zycie uczuciowe totalna porazka :-( i tez mi sie nic nie chce i czuje sie glupia :-( smutna taka 🌻 malinowa trussskawka🌻

Gość ewamewa
przeczekaj medytuj na cierpliwość...

a po drugie ojciec mnie wnerwia i mam go totalnie dosc........:-0 dzis nie wytrzymuje

Mnie wnerwia ojciec, bracia i babcia. Ta ostatnia przynajmniej ze mną nie mieszka, bo chyba bym się załamała nerwowo:o

Gość pink cd
to ja tez sie przyłącze :(

Truskawka przynajmniej kogoś kochasz i ktoś kocha Ciebie. To bardzo dużo jest, przynajmniej tak mi się wydaję z perspektywy osoby, która nigdy nie była w żadnym związku:o

moj ojciec mi wypomina wszystko,jedzenie,mieszkanie,wszystko na dodatek jest alkoholikiem ...caly tydzien nic prawie nie jadlam bo taka bylam wsciekla...jak mam sie dolozyc do czegos jak wszystka kase pozyczylam bratu????? Wyprowadzic sie tez nie moge bo nie mam za co.......Musze czekac na pieniadze az mi brat odda

Gość pink cd
gejsza jestesmy w podobnej sytuacji :O ja juz nawet nie wiem czy jest sens wylazic z pokoju zeby sie na niego nie nadziac i nie uslyszec znowu czegos