Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no niemoge nie moge

dziwny ból...

Polecane posty

Gość no niemoge nie moge

boli mnie od jakiegos czasu klatka piersiowa, strasznie strasznie.... ale jakoś tak dziwnie bo to nie jest pieczenie, kłucie, tylko jakby swędzenie... jakby mi ktos w klatke piersiowa wsadził jakies piorka ptasie i mnie łaskotał!!!!! Wiadomo, nie jestem jakims chodzacym przykladem zdrowego trybu zycia.... no ale papierosow nie pale, kawe bardzo rzadko, jem normalnie, ostatnio to jedynie wiecej czasu spedzam przy biorku w pozycji czasami zgarbionej... (duzo nauki) no ale.. dlaczego swędzi??????? :(

Gość no niemoge nie moge
moze nerwy?? nikt nie ma jakichkolwiek przypuszczen??? no zeby serce swedziało to nie słyszałam.....

Gość no niemoge nie moge
no zeby jeszcze klucie, ale mnie tak swędzi... dokladnie to w mostku..

Mnie też swędzi :O nie tak bardzo ale jak niekiedy mnie dopadnie to masakra... Nie wiem od czego to, pszypuszczam, że od astmy oskrzelowej ktora mam, ale naprawde nie wiem.

Gość no niemoge nie moge
czyli cos z plucami??????? ja nie mam czasu przed sama matura na lekarzy, badania itp......... ale jakos sie specjalnie ni denerwuje, wiec watpie ze to działanie dlugotrwałego stresu... zreszta od kiedy stres to swedzenie od wewnątrz?? to swędzenie promieniuje troche wyzej i do brzucha, ale to jednak jest swędzenie... i przez to boli..

To ciekawe. Przyszło mi do głowy, że może to być objaw otwierania się czakry serca. Nic groźnego a wręcz przeciwnie. Napisz jaka jesteś w stosunku do innych ludzi?

Gość no niemoge nie moge
co to czakra serca?????????????? jak to jaka jestem dla ludzi???? nijaka.. od tygodnia nie wychodze z domu tylko sie ucze..

Gość no niemoge nie moge
nie wierze w te buddyzmowe zabobony o czakrach w ludzkim ciele... a dziwny bol nie przechodzi caly czas jakbym miała w sobie ognisko zapalne jakies.... dziwne swiedzenie i mrowienie :(

Gość no niemoge nie moge
oskrzela?? czasami mam wrazenie ze to jakos powiazane z oddychaniem jest... czasami mam wrazenie ze mi siedzi cos w tej rurce do pluc co idzie i mnie tam tak laskocze i nie moge tego odkasłac ni cholery ale czasami jest to sliny bol- swędzeniowo mostkowy...

Gość otóż otóż
jak tak gila, łaskocze to przypadłości z gatunku astmy, zapalenia oskrzekli, itp. prześwietlonko trza zrobic. biegiem do doktorka!

Gość ktoradrogabedziedobra
teraz do tego laskotania doszło... do ucisku, jakbym miała gule w mostku, tyle ze przechodzi jak sie poloze... mam wrazenie ze to od krzywej postawy, ostatnio spedzam czas przy biorku... to moze byc od tego? w ogole moze bolec serce od garbienia sie?

idź do lekarza, bo się zamęczysz domysłami co Tobie jest, a w dodatku jak człowiek wsłuchuje się za mocno w swoje ciało to wszystko mu dolega, wiem po sobie.