Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilu pytam sie

ilu jest facetow ktorzy lubia taki typ kobiety

Polecane posty

Gość ilu pytam sie

niezalezna,madra inteligentna,piekna, majaca ambicje,z cietym jezyczkiem,potrafiaca powiedziec dobitnie co sadzi mam na tu na mysli rowniez przeklenstwa ale tylko w skrajnych momentach nie na codzien,lubiaca dominowac,w lozku odlot ze hej ale tez z wieksza dominacja jej niz jego ilu jest takich facetow ktorzy chcieliby taka kobiete usidlic

Gość ilu pytam sie
o wlasnie i jeszcze dodam piers C:classic_cool:

Gość widac ze piszesz o kims
innym, inteligentna istota nie zaklada takich samych topicow usilnie dopytujac sie :O

Gość ilu pytam sie
no o sobie nie pisze tylko jakie to ma znaczenie bo nie bardzo rozmiem

Gość to czego sie dowiesz
skoro twoja inteligencja jest tak zubozala, ze zakladasz tylko te same topici ??? myslisz, ze cokolwiek zrozumiesz jezeli ludzie beda pisac na wszytskich to samo ??? otpz dziecko nie, wiem ze tego tez nie zrozumiesz ale moze zapytasz sie tej inteligentnej kobiety o ktorej piszesz, moze ona znajdzie czas by ci to obrazkami przedstawic :)

Gość normalny facet nie sprosta
twoim wymaganiom i bedzie sie bal do ciebie podejsc strach ze za wysokie progi dla niego :O za to ty bedziesz trafiac na chamow i prostakow ktorzy nie przjmuja zadnej krytyki😴

Ale to sa lwy saolonowe gdzie kobieta to jest tylko dodatek by mogli jescze bardziej błyszczec. Akobiety lubia taki ch co błyszcza na salonach wiec koło sie zamyka ale tylko na salonach.A co bedzie jak z salonówe przejdzie sier do zyvciaq codziennego?? ona dwie lewe rece i o tez ,obydwoje leniwi... a taka kobieta co jest energiczna,zaradna to sam dodaje energii-znam to z autospji:)

Gość ja bym takiej nie chciał

Gość no prosze to
fajnie ;) fajny temat ;) dobrze ze sa faceci ktorzy lubia prawdziwe kobiety a nie ich rozowe namiastki

zauwazyłam storczyk ze ty takkie lubisz:P panie sierzantki i poruczniki ;)

Gość ilu pytam sie
widze ze temat sie rozwija:P ale dobrze wiedziec ze nie zostane stara panna :classic_cool::D

Gość ilu pytam sie
:O to byl zart chlopcze

Gość ilu pytam sie
nie cierpie na syndrom staropanienstwa i nie spieszy mi sie aby juz zakladac rodzine,wszystko po kolei musi byc.a temat zalozylam ze zwyklej ciekawosci

a tego to ja niewiem i dlatego ja sie pytam. ale nie musisz sie przy tym pienić :) wiesz ja tez jestem ciekawy jakie kobiety facei lubia. ale to prawda ze nie ma sie co spieszyc do zakładania rodziny.popieram:)

Gość ilu pytam sie
bez przesady ,pianki zadnej obok siebie nie widze ;) co do tego zakladania to chodzi oczywiscie jak dla mnie to przede wszysktkim o wiek,jak sie zaczyna dobijac do pewnego okresu w zyciu to i sie mysli juz powazniejo tym

Gość ilu pytam sie
a jak w/g ciebie inna mysla...

Gość ilu pytam sie
inni oczywiscie mialo byc

Gość ilu pytam sie
chodzi ci o to ze zwykle kobiety sie spiesza z tym?

Gość ilu pytam sie
wiesz mozna wiele miec wpojone ale czesto to ulega zmianie poprzez wplyw wielu rzeczy w zyciu a to ze kobiety sa bardziej skore do wyjscia za maz niz mezczyzni wiadomo nie od dzis