Sernike 11 Napisano 31 minut temu Wdeplas w goowno? Mnie się zdarzyło Chodzę po lesie w klapkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 31 minut temu Ja raz się najeebany wyjeebalem na mordę a potem rechotalem sam z siebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 31 minut temu Ja miałam szyta morde i mam traumę tylko leżenie w barłogu jest bezpieczne dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 30 minut temu Hahahaha Jak to szyta mordę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 30 minut temu Ja w zeszłym roku sobie nadgarstek złamałem i też miałem szyta łapę bo mi śruby w kosci wstawili xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 30 minut temu Normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 29 minut temu I masz blizne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 29 minut temu Nawet 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 28 minut temu Spoko Ja mam dwie na lapie Cud że mogę na perkusji grać albo pisać na klawiaturze kompa Lekarze mi nieźle naprawili rękę. Uśpili mnie jak psa, dwie młode pielęgniarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 27 minut temu Nic nie pamiętam o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 26 minut temu Ja pamiętam jak się wyjeebalem i chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 26 minut temu Fajnie w szpitalu było bo pielęgniarki się mną opiekowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 26 minut temu Nie pisałaś o tym rok temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 26 minut temu No może nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 25 minut temu Nie było mnie tu, bo na swoim srorum byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 25 minut temu Byłeś zreszto chùi z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 24 minuty temu No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 23 minuty temu Pizzę bym sobie opieerdolil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 16 minut temu Nie ma i nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach