Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Eksplozja pod dotykiem.

Polecane posty

Trzykrotnie zdarzyło mi się że facet miał wytrysk pod wpływem bardzo niewinnego, w zasadzie bardziej przyjacielskiego niż erotycznego dotyku. Aby uprzedzić zarzuty: żaden z nich nie był nabuzowanym nastolatkiem. Dwa razy dotknęłam po przyjacielsku męskich pleców ( nie nagich! przez koszulkę). Jeden przypadek był z dotykiem w okolicach pasa.. To nie jest przypadek . Trzech mężczyzn eksploduje w sytuacji niezbyt naładowanej erotyzmem... Przynajmniej w moim mniemaniu.. Dlaczego..? Skąd ten neurotyzm...? A może im bardziej nachalnie się faceta stymuluje tym oni bardziej oddalają się od orgazmu..? Może własnie sama tajemnica, niedopowiedzenie, oczekiwanie na spenienie, jest dla nich znacznie intenswyniejszym bodźcem od tradycyjnego loda....? Gdyby tak było, byłoby to epokowe odkrycie... Niestety, najprawdopodobniej tak nie jest. Wszystkie trzy przypadki musiały byc tylko kuriozalnym zbiegiem okoliczności.. Bo czy znacie faceta który zamisat loda wybierze przyjazny i subtelny dotyk kobiecej dłoni na plecach....? :)

Gość staraj się
ty masz chyba naprawdę poważne problemy ze swoimi emocjami. Co godzinę zakładasz kolejne podejrzane topiki. Badania do jakiejś pracy czy rozprawki psychologicznej czynisz? czy co?

może to TY tak na nich działasz? jesteś erotyczna, zmysłowa, każdy Twój gest kojarzy się im z jednym pamiętasz co mężczyźni mówili np o Szapołowskiej? że każdy jej gest tchnie erotyzmem w dobie współczesnej mody, kiedy kobiety więcej odkrywają, niż zakrywają, powinno niby być tak, że na mężczyzn nic nie działa, wszystko powszednieje a tu takie buty! :P powinnaś się troszkę przynajmnieju cieszyć może być też i tak, że trafiali Ci się mężczyźni, którzy dawno nie uprawiali seksu :)

a tak po prawdzie Nie ma się z czego cieszyć. To tramautyczne przeżycie dla obu stron.

Gość ja bym napisała tak
Mi sie udało bez dotykania:classic_cool:tańczyłam zrobiłam facetowi takie małe przedstawienie.:classic_cool:to było super.

traumatyczne? bo co? bo nie sprawdził się jako facet? a może tak go podnieciłaś, że nie wytrzymał? może o tym wcześniej myślał, fantazjował i lekki dotyk sprawił to ... zależy co zrobiliście po! jeżeli uciekliście w milczenie i zakłopotanie - masz rację trauma! :O 🖐️

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mogą go sobie wybierać, ale u nie każdej go dostaną:)

Gość chyba zapomiałaś dodać
że to było podczas trzech widzen w pieerdlu, a faceci kiblowali już po kilka lat w kiciu

Nie wnikam w powody, żaden z nich z niczego mi się nie tłumaczył. Ja nie pytałam. Ale cos takiego faktycznie burzy w znacznym stopniu relacje z facetem.

nie mnóż topików- wczoraj założyłaś topik na którym mialaś być - tu będę- czy coś w tym stylu-jesli ktoś bedzie uważal że masz do powiedzenia coś ciekawego to przecież tam wejdzie prawda???

Gość oszczędź i odejdź do lamusa
:o

:O wybacz nie rozumiem tego tzn, dawno nie spałam z obcym facetem :D ale pamiętam, jak było na początku z moim mężem np i wiem, jak szybko kończył pragnął mnie, podniecałam go, dla mnie to było cudowne potem przecież mogliśmy się kochać ale ten żar, jego rozszerzone źrenice mmmmmmmm ( nie oznacza to, że teraz już mnie nie chce :P po prostu mamy do siebie większą dostępność ;) ) nie wiem, co powoduje, że taka reakcja mężczyzny Cię odpycha od niego znacznie gorsze chyba byłoby, gdybyś w ogóle na niego nie działała nie miał na Ciebie ochoty, nie miał przy Tobie erekcji, itp

bo się wstydzi po prostu się wstydzi! a nie ma czego! to jest piękny ukłon w stronę kobiety :) 🖐️ muszę córce coś poskanować, ale wrócę i poczytam :)

Czy to problem... gdy jest dużo tematów ?! Dla naszej drogiej ike jak widac ogromny:-) Ale na któryms z topików napisała że musi się bzyknać bo od paru dni to za nię chodzi, więc poczekajmy cierpliwie, możę po fakcie humor się jej poprawi....:)

retro- napisałam w temacie- a nie założyłam kolejny temat- wiesz na forach i czatach bywam od 10 lat- i wiekszośc ludzi z kultury nie spycha innych tematów na druga, 3 stronę- gdzie mają mniejszą szansę się rozwinąć- tylko dlatego żeby sobie ulżyć i się wykazać - nie rozumiesz tego ok- ale wiesz forum kafeteria i dział uczuciowe nie został stworzony tylko dla jednej osoby

eeeee... ike.... w ogóle nie zrozumiałam co napisałas. Opócz tego że na czatach i forach jesteś od 10 lat:)

:-D (to za komentazr do ike) no, no to są lepsze rekordy ... myślałam, że ja jestem w czołówce ("eksplozje" zaraz po rozpoczeciu gry wstępnej) :-D

"a tak po prawdzie Nie ma się z czego cieszyć. To tramautyczne przeżycie dla obu stron." "nie odpycha. To facet sie wycofuje." ja pozwole sobie uzyc twojego tlumaczenia retro z tematu... zdaje sie o mlodszych ze sarszymi moze widzac koniec sam postanowil wyprzedzic fakty i to uciac, zanim ona to zrobi tym bardziej ze ona juz przyznala, ze to doswiadczenie do przyjemnych wg niej nie nalezalo tak, uzywam tego tlumaczenia z czystej zlosliwosci ale jest tak samo dobre jak zrywanie przez kobiete w sytuacji gdy "czula ze facet i tak zerwie" ;) a tak piszac juz zupelnie powaznie :p "Nie wnikam w powody, żaden z nich z niczego mi się nie tłumaczył. Ja nie pytałam. Ale cos takiego faktycznie burzy w znacznym stopniu relacje z facetem." to nie to ze facet za szybko wystrzelil zburzylo te relacje tylko to ze nie potrafiliscie ze soba rozmawiac o tak banalnych rzeczach to jest wlasnie problem szybkich plytkich zwiazkow opartych tylko na jednym - przy pierwszych problemach wszystko sie sypie bo pomimo ze juz uprawiaja seks, to ciagle nie sa dla siebie kims bliskim, nie znaja sie, nie potrafia ze soba rozmawiac

Gość kagjku
moje kochanie lubi tak samo lody jak i smyranie po pleckach:) i czesto taki masaz pleckow, udek i łydek i tyłeczka powoduje u niego wytrysk :)

Gość turliturliibum
retro a skad wiedzialas ze mial wytrysk byl na golasa czy co? ;]