Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanipulowanaaaaa

nie mam już sily

Polecane posty

Gość zmanipulowanaaaaa

Czuje że się kończę, że już dłużej nie dam rady , nie wiem czy to ja jestem szalona czy... Ale od początku... Znaliśmy się praktycznie od zawsze. Byliśmy parą w liceum, jeszcze wiele miesięcy przed maturą wiedzieliśmy czego chcemy , wiedzieliśmy, że będziemy policjantami... Kochaliśmy się bardzo, było idealnie . było wspólne mieszkanie , plany biał być slub... wszystko sie skonczylo w marcu 2003 roku. On zginął:( Było mi cięzko , potrzebowałam kogoś z kim mogłam "współcierpieć"... naiwnie uwierzyłam wówczas że zbliżenie się doJego rodziny pomoże mi, myślałam że będziemy się wspierać i pomagać sobie w tych trudnych chwilach i tak było... do momentu kiedy chciałam w końcu się podnieść , stanąc na nogi... być znów szczęśliwa Kiedy rodzice mojego narzeczonego dowiedzieli sie że kogoś poznałam, stali się zupełnie innymi ludzmi: nachodzili mnie wmawiając że nie byłam warta poświęcenia, miłości i wszystkiego co dostałam od Daniela i od nich, wymagali i chyba do dzis tak jest ode mnie wiecznej żałoby, opowiadali znajomych i sasiadom straszne rzeczy ... wyprowadzilam sie z mieszkania i oddalam im klucze chcac odciac sie od nich bezpowrotnie. Niestety do dzis męczą mnie telefonami a kiedy odwiedzam swoich rodzicow drżę zestachu że spotkam kogos z Jego rodziny. Chwilami czuje sie jak przestępca, jak morderca a przecież to nie ja zabiłam im syna!:( Nie mam już siły:(

Gość są kobiety i bluszcze
Będzie dobrze staraj się o tym nie myśleć jak złapiesz się na myśleniu nich to zamieniaj te myśli na pozytywnie na jakieś marzenia lub inne Takie nakręcanie się i nieustanne dręczenie nie ma sensu. Odetnij się od tych ludzi całkowicie będzie dobrze :)) tule ❤️

Gość zmanipulowanaaaaa
to nie jest łatwe za każdym razem kiedy próbuję ułożyć sobie z kimś życie czuje sie okropnie jak bym robiła coś złego:( Najgorsze jest to że czuje się jak w Big Brotherze... oni znają każdy szczegół mojego życia:(

a nie myślałaś o tym, żeby wyjechać gdzieś dalej...nie będzie łatwo, ale może warto zaryzykować...odciąć się od przeszłości i spróbować od nowa daleko...

a nie myślałaś o tym, żeby wyjechać gdzieś dalej...nie będzie łatwo, ale może warto zaryzykować...odciąć się od przeszłości i spróbować od nowa daleko...

Gość zmanipulowanaaaaa
mam tu pracę którą kocham iktóra tak naprawde trzyma mnie przy zyciu... przez bardzo długi czas tylko dzięki niej zmuszalam sie by rano wstać z łóżka

Gość jesli jest tak jak piszesz
to sa jacys chorzy ludzie!!!! uciekaj jak najdalej

Gość o zgrozooooo
szok!