Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooalaa

CO MYSLICIE O DZIEWCZYNIE, KTORA...

Polecane posty

Gość kooalaa

...jezdzi bmw, jest super ubrana, slicznie umalowana i uczesana..ma swietna figurke, 20 lat i ... ...odbila mi narzeczonego:( mam depresje, tyle lat razem, a on to zostawil i skreslil:(

Gość falszz
mysle ze twoj facet to blacharz . Poleciał na BMW

Gość kooalaa
on tez ma bmw;|

Gość mysle ze jestes fajna skoro
potrafisz tak obiektywnie przedstawic ta panne. facet kicha, pewnie pobawi sie i znudzi, a pozniej bedzie chcial wrocic..nie pozwol mu, jestes warta o wiele wiecej;)

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
A w głowie co ma:)? No własnie:) jets tylko na pokaz:) Usta chyba rzadko otwiera:) Wiec beda ze soba krotko:) Ale jemu kooooooooooooop w dupe:) jak wroci

Gość kooalaa
eh...mam doła kompletnego;/ wzieło go strasznie- wyprowadził sie z naszego wspólnego mieszkania:( wyobrażałam sobie ją inaczej:(...dzisiaj przyjechała z nim po jego rzeczy;/ szok jeśli chodzi o urode, moge sie schować:( to dzieciak, liczylam na to, ze stworze z nim rodzine, ze bede wychowywac z nim mojego synka z poprzedniego malzenstwa;(... a on zostawił mnie dla 20-latki z fajnym tyłkiem

Gość kallllinka99
a co ty myslalas:/ faceci sa prosci- tutaj dziewczyna z dzieckiem= obowiazki, a z drugiej strony laska ktora pomachca cyckami i da mu dupy;/ jasne ze wybierze to drugie prostak

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jakie obowiązki? To nie jego dziecko:) A moze chce miec dziecko z tamtą?:) bo sie zakochał Nie wiesz co panna ma w głowie:) Moze ma troche oleju jak nie ma to beda krotko:)

Gość kooalaa
zakochał sie-to na bank i to bardzo a dziewczyna cfana strasznie- i uśmiechała sie do mnie bezczelnie,pokazując całą gębe białych zębów;/

Gość nie_blachara
to ty sie ciesz ze cie zostawil teraz, a nie po slubie. A tak w ogole to facet cie nie kochal raczej skoro polecial do inej

Gość
Wcale sie typowi nie dziwię.

Nikt nie mówił, że będzie lekko. Mężczyźni są prości i nieskomplikowani jeśli chodzi o decyzje, wybory życiowe, tok myślenia... wybrał lepszą opcję.

Gość bardzo dobrze ze tak sie stalo
przynajmniej opadly Ci klapki z oczu i wiesz, ze Twoj facet to pustak, nie wart spluniecia ;)

Gość jeszcze go pokara
życie, zobaczysz, a Ty się nie przejmuj, tylko weź się za siebie bo jeszcze dużo rybek w morzu🖐️

Właśnie. Pomysl,że teraz jeszcze poznasz kogos wartościowszego a on i tak by Cie zostawił. To tylko kwestia czasu. Teraz jeszcze jestes młoda.

Gość jeszcze go pokara
co za frajer swoją drogą i jeszcze bezczelnie z nią przyjechał :/ taki facet nie wart nawet splunięcia a co dopiero tego, żebyś o nim myślała :/

Gość asdas
co myślę? jest ładna, młoda, ma figurę i z pewnością coś co bardziej pociąga Twojego ex=faceta niż Ty. Ot życie

Bezedury Czy te kilka lat dla Niego nic nie znaczyło? Przeciez każda kobieta często spotyka na swojej drodze meczyzn o ciekawej powierzchowności. Często ciekawszej niż obecny partner. Dlaczego faceci sa tak powierzchowni? Patrza tylko na karoserję.

Gość
Młodsza, ładniejsza, bez zobowiązań. I jeszcze się dziwują kobieciny :o rzeczywistość => Dlaczego? Widać kwestia wrodzona. Tu nie masz co łamać głowy, idź lepiej dbać o karoserię. :P

Chociaż błagałby na kolanach ty nawet na niego nie patrz...nie zasługujesz na takiego faceta i koniec.Zapomnij bo to nie był jeszcze ten właściwy.Trzymaj się kochana:*powodzenia

Chociaż błagałby na kolanach ty nawet na niego nie patrz...nie zasługujesz na takiego faceta i koniec.Zapomnij bo to nie był jeszcze ten właściwy.Trzymaj się kochana:*powodzenia

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ciesz się ze się pozbyłaś pustaka bez szacunku...ja rozumiem że może się komuś zdarzyć totalny odpał i zakochanie...ale żeby porzucanej partnerce machać nowa partnerką przed oczami to brak klasy, taktu, serca, sumienia i elementarnej kultury!! mógł przyjechać sam albo z kolegą. a ona też może sobie jest piękna ładna i udana ale klasy tez jej brakuje, żeby się za facetem do eksi pchać...pewnie ma kompleksy i przyjechała pilnować faceta...żałosne jak 102!!

Chłopak jest skończony. Ile on miała tak na marginesie lat? Skoro planowaliście przyszłość i byliście długo muisał akceptowac Ciebie i Twoje dziecko. Widziałay gały co brały. Jak laski sie tak sprzedaja dla przyjemnego zycia to wszyscy wiadomo jak je nazywają...

Gość uppppppppppppppps

Gość AUTORKO
a możesz opisać bliżej sytuację? Ile byliście razem, po ile mieliście lat? Jaki stosunek miał on do twojego dziecka? I czy skoro był na tyle bezczelny żeby przyjechać do ciebie z dziewczyną dla której cie zostawił, nie był chamem rowniez podczas związku?