Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallllinka99

powiedział, że jeśli zechce z nim być- rzuci dziewczyne..

Polecane posty

Gość kallllinka99

..bez sensu.. poznaliśmy sie...spodobał mi sie:) ja jemu też.. ale chyba lubi szybkie tempo- na pierwszej randce chciał sie całować, na drugiej- zaciągnąć mnie do łóżka dla mnie to troszke za szybko, ale nie ukrywam, że facet fajny.. wczoraj powiedział, że jak bde chciała z nim być-mam mu dać znać...nawet jeżeli bedzie z inna laską-kopnie ją w dupe, i przyleci do mnie strasznie mnie to zraziło- bo jeśli facet naprawde sie zauroczy, to chyba nie powinien myslec o innych laskach, prawda? nie mowiac o spotykaniu sie? a jak ja bym z nim byla, to takze, kiedys "kopnal by mnie w dupe" dla innej? prosze o wasze opinie;)

Gość baranki na mojej głowie
no nie wiadomo ile będziesz się decydować :P i czy ten tekst był na poważnie czy to taka przenośnia ;))

Gość Sandra25
Po pierwsze jak dla mnie za szybkie ma facet tempo - łożko na 2 randce a trzeciej już by pewnie nie było bo po co, skoro wcześniej by zdobył to co chciał... Poza tym bez przesady, jeśli gotowy jest rzucić swoją dziewczynę po 2 spotkaniach z tobą to pomyśl w kategorii swojej osoby, też będziesz "chwilowa" (nie obraź się) bo szybko mu się znudzisz, poza tym pozna inną. Ja nie wierzę w romantyczną miłość od pierwszego spojrzenia i nigdy nie poszłabym z facetem do łożka wiedząc, że jest bądź była dzień wczesniej inna kobieta.