Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaniliowaaaaaaaamm

Czy kobiety lubią intelektualistów????

Polecane posty

Gość vaniliowaaaaaaaamm

Gość ja jak najbardziej

Gość Daleko na wschodzie
ale że co.. bo nie kumam :)

Gość messy
Tylko i wylacznie intelektualisci wchodza w gre;]

Pytanie warte pani retro :D Kobiety o zainteresowaniach intelektualnych lubia intelektualistów.

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kobiety o zainteresowaniach intelektualnych lubia intelektualistów.Bo to prawda:)

Gość tylko takich
oczywiście

Ty, a ja wygrałem życie, nie bądź taki domyślny! Apeluję do Ciebie o spójność pomiędzy obrazem a treścią. Musisz starać się być głupszy ;)

Gość pytanie jak dla mnie
jest beznadziejne. To jakby ktoś pytał, czy panienka po podstawówce lubi chłopca po studiach. A może tak pomyślisz, zanim zadasz następne godne panienki bez szkoły pytanie ?

bo w zupełności wystarcza jedna komórka nerwowa w mózgu żeby dojść do wniosku, że coś tu chyba nie gra... nick... pytanie w temacie... brak opisu sytuacyjnego w poście... a czy ja w zamian nie powinienem zaapelować o nie zakładanie (???) więcej takich prowokacji

a ja wygrałem tobie wystarcza jedna innym całe dywizje nie wystarczają trochę to podejrzane :D musisz się bardzije starać, jeśli chcesz zasłużyć na opinię osoby beznadziejnie nieinteresującej ;) bierz przykład z Tomka, którego ostatnio nie widać, może wskoczysz na jego miejsce :D Lubimy kobiety inteligentne, roziwnięte intlektualnie pod warunikiem, ze nie łączy sie to z zaniedbaną powierzchownością, która ma demonstrować postawę: jesli mój kobiecy intlekt, ci nie wystarczy to spadaj, więc raczej spadamy :D

na obraz osoby beznadziejnej i nieinteresującej składa się dużo elementów... jeden naciągany + nie czyni różnicy "bierz przykład z Tomka" nie lubię i nie potrafię ciągnąć dyskusji na 30 stron, nie chodzę na żaden interesujący kurs, nie mam kupki zdjęć na podgrzanie dyskusji i max po 5 postach w jednym temacie kończy mi się wena twórcza...

Gość Eratynka
jak taki mózgowiec ma czym immisjonować to owszem

Gość
Nie żebym zrozumiał.. :P Wytłumacz kretynowi :D

Gość Ju...
Lepiej ocierać się o geniusz niżby ktoś miał wciskać nam ciemnotę:P

Gość Ju...
:)Żeby tylko ich ordynarny testosteron nie zakiełkował.

Nie wiem , moze ich krecą moje głupie miny jak gadaja o fizyce jądrowej;) A powaznie ...za madra jestem na facetów z mojego miasta a przy wielkomiejskich inteligentach wlacza mi sie kompleks braku kasy i małomiasteczkowosci ,wiec chyba nigdy nie znajde kogos z kim byloby mi dobrze..

Gość Ju...
Jak suknie niosą, to i dziecko mogliby ponieść:P Inteligentne dziecko - w końcu po tatusiu:D A Ty o tej porze dziur szukasz?

Gość Ju...
Mówi się też: "szukajcie - a znajdziecie";) A jak znajdziesz dziurę, to czego będziesz szukać? Może łaty? Na dziurę, oczywiście;)