Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 300 CE

Mój pierwszy raz...

Polecane posty

Gość 300 CE

Lubie jak na trasie ktos mknie jak strzala. Tzn. lubie sie podczepic do takiego...i grzać za nim :-) Dzis na gdanskiej smignal mi Nissan 350 Z... (300 koni pod maska, jest czym pojezdzic..mmmm..) to ja za nim....dogonilem go...na zegarze 200 km/h...i kogo widzę?! Za kierownica siedzi mloda ladna dziewczyna... i to byl moj PIERWSZY RAZ :-) kiedy zobaczylem, jak kobieta gna 200 km/h... Dziewczyny podzielcie sie swoimi osiagami... :-)))))))))))

Gość bez komplexow
Moja koleżanka tak gnała. W zeszły piątek pod Opolem. Równe 210 nowym Citroenem C5. We czwartek ją pochowaliśmy :)

ja niedawno zdalam prawko na razie jechalam tylko 140 bo nie mam gdzie sie rozpedzic, chlopak mowi zebym szybko nie jezdzila bo ma w samochodzie slabe koncowki czy cos, i wlasnie jest w niemczech po nowy samochode audi, wiec sobie niedlugo posmigam, lubie szybko jezdzic to mnie odpreza ale na drogach gdzie wiem ze nic mi ani nikomu nie zagraza, a w miescie, raczej wolno, ciagle te dzieci biegaja, jeden drugiego popchnie i juz pod kolami

ja też ostatnio gnałam i wyprzedziła mnie sportowa meganka z tyłu wyświetlił się napis "Policja - jedź za mną" :D obejrzałam film i dostałam mandacik za przekroczenie prędkości :D

w aucie jak na nartach - zapieprzać umie każdy. Ważne, żeby zasuwając mieć 100% kontroli nad tym co się robi.

z nad morza, meganka to nic ;) oni nowymi passatami z najlepszymi wersjami silnika posuwają LD

Gość dziewczyna znad moza
tzn. ostatnio widzialam policje 12 lat temu :/ kiedy wchodzilam do wiezienia pozniej tylko straznicy wiezienni :( dostalam latka za zgwalcenie policjanta za sluzbie i juz nikt mnie nie kocha oprucz straznikow wieziennych :(

a no niestety :O u nas dostali 10 nowych podrasowanych aut trzeba uważać :O bo co jakiś czas na drodze ich widzę