Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Japppa

Tatuaż w młodym wieku

Polecane posty

Gość Japppa

A wiec mam 14 lat i chce zrobić sobie tatuaż

Gość Michcioboom
Dodam że jestem chlopakiem w twoim wieku i ci radze: w 5 podst mialem kolezanke (nadal ja mam w klasie) ktora se zrobila tatuaz a tera wyglada ohydnie jak wyrosla dlatego nie oplaca sie robic tatuazy puki rosniesz pozdro - rada o de mnie

Gość Michcioboom
Nie radze ci tez robic lodow w zbyt mlodym wieku. Ja robilem i mam teraz krzywe zeby i rozbieznego zeza. Pozdro

Gość Michcioboom
podszywacz :P jak ja to kocham sam sie podszywam czesto :P

Gość virustattoo
Witam wszystkich Zajmuje się tatuowaniem od wielu lat od czwartku będę w Cheltenham jeśli ktoś z was miałby ochotę na tatuaż proszę o telefon lub wiadomość. Robię poprawki , kolorowe tatuaże , czarno -białe , tribale , bio-mechanike ,i wiele innych .Kontakt Tomasz 07518890262

Zrób sobie jak skonczysz minimum 16 a najlepiej 18 lat, po pierwsze faktycznie skóra sie rozciągnie i zmieni a po drugie teraz co druga osoba ma tatuaż, czy to naprawde takie fajne??? Mi sie mój znudzi mimo ze mam na na plecach i prawie go nie widuje, ale teraz nie wiem czy bym sobie zrobila od nowa.

Gość gjgjjgjfj
tatuaże są beznadziejne, moje koleżanki z racji tego, że skończyłyśmy 18 lat zaczęły sobie robić - jakieś gwiazdki, wisienki - masakra. teraz to ejszcze nic, ale za kilka lat będzie wyglądać obciachowo :P

Gość thedomin427
chciałbym zrobic sobie tatułaz ,mam 15lat niewiem czy dobrze robie

Gość GoDD25
Hahaha! I co zamierzasz zrobić? Hannah Montana na ramieniu? Poza tym w każdym szanującym się salonie tatuażu nie pozwolą na dziarkę w tak młodym wieku.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Żadna szanujące się studio nie zrobi tatuażu komuś w twoim wieku. Poza tym gdzieś do 21 roku życia się jeszcze rośnie więc wstrzykiwanie sobie atramentu pod skórę, który się rozlezie jak się powiększysz, takie rozstępy :classic_cool:, nie jest dobrym pomysłem.